Четвер, 25.04.2024, 22:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 22 » Відбулися засідання постійних депутатських комісій
14:57
Відбулися засідання постійних депутатських комісій
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 78 сесії міської ради, відбулися засідання постійних депутатських комісій. На розгляд комісій було винесено 14 проектів рішень міської ради.  За результатами обговорення запропоновано виключити з порядку денного 2 проекти рішення  та включити додатково до порядку денного 3 проекти рішення.

Основними питаннями, які були розглянуті депутатами були питання, що стосувалися даних про внесення змін до рішення міської ради від 05.02.2015р. №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» та звіту про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2015 року з якими ознайомила присутні в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Т.Іваськів.

Депутатами було заслухано інформації: секретаря Знам’янської міської ради Н.Адамович  про стан виконання рішень міської ради шостого скликання за 2 півріччя 2014 року – 1 півріччя 2015 року; начальника відділу молоді та спорту Р.Ладожинської про хід виконання Міської цільової програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки.

Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Л.Лаптєва довела до відома присутніх інформацію по  питанням порядку денного, що стосуються майна комунальної власності міста, а саме: «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №11 по вул. Привокзальна»; «Про надання дозволу комунальному підприємству «Знам’янка житлово-експлуатаційна контора №1» на продаж основних засобів» та «Про внесення змін до рішення міської ради №1689 від 17.04.2015 року «Про створення комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Головою комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Качановим було запропоновано депутатам міської ради підтримати проект рішення міської ради «Про затвердження проекту плану зонування території (зонінг) міста Знам’янка Кіровоградської області», який пройшов необхідні процедури громадського обговорення та прилюдного експонування.

Також, депутати розглянули питання регулювання земельних відносин.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь: міський голова І.Крижановський, депутат обласної ради В.Джулай,  присутні депутати міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 952 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/8

Кировоград: новости и сайты