Субота, 04.05.2024, 15:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 22 » Відбулися засідання постійних комісій
12:33
Відбулися засідання постійних комісій
 
12    22 березня 2012 року відбулися засідання постійних комісій з питань землекористування (гол.І.Савельєв), з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол.Л.Суслов), з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (О.Антоненко), з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Сиромятніков).
У роботі комісії брали участь перший заступник міського голови В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький та керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко.
У ході засідань постійних комісій погоджено низку проектів рішень, що пропонуються до розгляду на пленарне засідання 23 сесії міської ради.
Так, зокрема одноголосну підтримку членами постійних комісій надано проекту рішення «Про обмеження перебування у нічний час поза домівками неповнолітніх». Підставою для цього став аналіз річних рейдів щодо послаблення контролю з боку батьків за дітьми у нічний час, коли вони часто без супроводу дорослих відвідують дискотеки, заклади громадського харчування, комп’ютерні зали або безцільно бродять вулицями.
Разом із тим, депутатами не було підтримано проект рішення «Про надання згоди на суборенду земельної ділянки». Рекомендації земельної комісії – підготувати на розгляд сесії альтернативний проект.
Гостра дискусія виникла в депутатів навколо питання про ставки земельного податку у м.Знам’янка. Члени постійних комісій висловили низку пропозицій та зауважень.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 658 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты