Четвер, 28.03.2024, 16:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Відбулися засідання постійних комісій міської ради
14:36
Відбулися засідання постійних комісій міської ради
12
За участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання: постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Н.Коленченко), постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), де були розглянуті питання (крім питань регулювання земельних відносин), що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради в грудні поточного року. 

На початку роботи, депутати розглянули заяви двох мешканців міста щодо виділення коштів з міського бюджету на оплату їх дороговартісного лікування. 

Під час засідання були заслухані інформації доповідачів та відповідальних виконавців, а за результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи отриману інформацію, постійними комісіями підготовлені висновки та рекомендації, що будуть узагальнені для розгляду під час спільного засідання депутатських комісій та сесії міської ради.

У роботі комісії також взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, заступник військового комісара капітан В. Щетінін, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом рішень та доручень постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


Начальник відділу 
забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 598 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты