П`ятниця, 26.04.2024, 20:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 17 » Відбулися засідання постійних комісій міської ради
08:30
Відбулися засідання постійних комісій міської ради
12
За участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання: постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Н.Коленченко), постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. О.Луц), де були розглянуті питання (крім питань регулювання земельних відносин), що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради в січні поточного року. 

Під час розгляду питання щодо виконання Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка у 2017 році на запитання присутніх відповіли перший заступник міського голови В.Загородня та в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» П.Попов.

Міським головою С.Філіпенком було наголошено на пріоритетності питання медичного забезпечення, створення єдиного медичного простору на території міста в 2018 році.

Начальником управління МА та ЖКГ М.Нікітіним було запропоновано, як суб’єктом подання, зняти з розгляду сесії міської ради в січні 2018 року питання «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2009 року № 924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка» з метою його доопрацювання та погодження відповідними територіальними міністерствами та відомствами.

За рекомендацією постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Н.Данасієнко), керуючою справами міськвиконкому І.Ратушною було запропоновано включити в порядок денний сесії та розглянути питання «Про затвердження Положення про порядок преміювання міського голови».

Враховуючи, що станом на 01.01.2018 року Знам’янською міською радою не передані виконавчому комітету повноваження щодо управління майном комунальної  власності міста  в частині передачі об’єктів нерухомості комунальної власності у тимчасове строкове власне користування (терміном на 1 місяць та почасово) юридичним та фізичним особам на умовах оренди, комісії рекомендували включити до порядку денного сесії міської ради три додаткові питання щодо надання дозволу на укладення договорів оренди частини приміщення міського Палацу культури для надання культурно - мистецьких послуг мешканцям територіальної громади міста.
Детально обговорили депутати й проект рішення про передачу повноважень виконавчому комітету щодо передачі в оренду об’єктів нерухомості комунальної  власності м. Знам’янка. З даного питання надано рекомендації, що будуть окремо ставитися на голосування при розгляді на сесії міської ради.

Під час засідання були заслухані інформації доповідачів та відповідальних виконавців, а за результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи отриману інформацію, постійними комісіями підготовлені висновки та рекомендації.

Наприкінці засідання, депутати заслухали інформацію голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка щодо  заяв двох мешканців міста про виділення коштів з міського бюджету на оплату їх дороговартісного лікування. Володимир Васильович доповів присутнім про те, що наразі управлінням соціального захисту населення ( нач. А.Волошина) розробляється Положення про надання матеріальної допомоги мешканцям міста, яке, у тому числі, має об’єктивно враховувати всі чинники, що впливають на  матеріальне становище заявника. Перший заступник міського голови В.Загородня доповіла про обмеження, що встановлені наразі при виділенні коштів за рішенням міської комісії «Турбота і милосердя» ( до 5,0 тис. грн.). Обговорено питання необхідності визначення граничних сум коштів, рішення про виділення яких для мешканців міста щодо їх дороговартістного лікування мають прийматися міською комісією «Турбота і милосердя», виконавчим комітетом та міською радою. 

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради,  перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» П.Попов.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.


Начальник відділу 
забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 662 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты