Середа, 03.07.2024, 08:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 16 » Відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури молоді та спорту та питань житлово-комунального господарства
08:22
Відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури молоді та спорту та питань житлово-комунального господарства

12

Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушної, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти,  відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури молоді та спорту (гол.Ю.Сопільняк); питань землекористування та будівництва (гол.О.Кузін) та питань житлово-комунального господарства (гол.А.Тесленко) щодо розгляду питань, винесених на розгляд пленарного засідання двадцять восьмої сесії Знам’янської міської ради.

Відповідно до порядку денного було розглянуто питання «Про несення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» та звіт про виконання міського бюджету за 2016 рік.

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І Кузіна  доповіла про стан виконання делегованих повноважень з питань оренди комунального майна; звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2016 рік.

Депутати заслухали інформацію прокурора місцевої прокуратури Т.Шевцової  щодо результатів діяльності Знам’янської місцевої прокуратури на території міста Знам’янка та Знам’янського району за 2016 рік. 

На засіданні  постійних комісій депутати заслухали хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за 2016 рік; розвитку малого та середнього підприємництва м.Знам’янка; збереження історичної пам’яті  про Перемогу у Великій Вітчизняній війні за 2016 рік до якої були внесення зміни та доповнення. Також, депутати внесли доповнення до Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» у зв’язку із подальшим удосконаленням роботи галузі охорони здоров’я міста Знам’янка.

Постійні комісії, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин.

У ході обговорення усі питання вирішенні позитивно та виносяться на розгляд сесії для затвердження.

У роботі комісій брали участь:  головний спеціаліст відділу архітектури УМА та ЖКГ О.Мостовий, помічники депутатів О.Мірошніченко  та М.Лук’яниця.

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 946 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/8

Кировоград: новости и сайты