Четвер, 28.03.2024, 15:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 10 » Відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, охорони здоровя та соціального захисту
14:48
Відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, охорони здоровя та соціального захисту

12

Під головуванням  голови постійної з питань охорони здоровя та соціального захисту населення В.Мацка, за участю міського голови С.Філіпенка, заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами виконавчого комітету Знамянської міської ради І.Ратушної  відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.С.Кліпацький), охорони здоровя та соціального захисту населення (гол.В.Мацко) на яких  депутати заслухали та обговорили питання, що пропонуються для розгляду на черговому засіданні міської ради 17 березня 2017 року, зокрема звіт про виконання міського бюджету за 2016 рік  та «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота проінформувала депутатів щодо збільшення бюджетних призначень загального фонду за рахунок залучення вільного залишку загального фонду міського бюджету, що склався станом на 01 січня 2017 року: відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на суму 1469,1 тис. грн. та відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради на суму 274,5 тис. грн. для підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти з 1 січня 2017 року.

Начальником управління соціального захисту населення А.Волошиною було ознайомлено присутніх з проектами рішень «Про хід виконання у 2016 році Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 роки» та «Про стан виконання Програми соціального захисту населення міста Знам’янка за 2016 рік» в які внесені поправки.

12

Також, постійні комісії розглянули питання порядку денного: «Про затвердження передавальних актів», якими припиняється комунальне підприємство «Ринокторгсервіс»,«Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та затвердження Статуту комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у новій редакції.

Головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоровя А.Сугарей  запропонував депутатам доповнити   Галузеву програму розвитку “Охорона здоров’я” м. Знам'янка на 2015-2020 роки розділом VІ «Основні заходи щодо реалізації програми», з метою подальшого удосконалення роботи галузі охорони здоров’я міста Знам'янка.

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна ознайомила депутатів про стан виконання делегованих повноважень з питань оренди комунального майна; звітом щодо здійснення державної регуляторної політики за 2016 рік та надала інформацію про хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва у  м. Знам'янка на 2015-2017 роки" за 2016 рік.

Начальник служби у справах дітей Л.Карпук проінформувала депутатів про хід  виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2016-2018 роки за 2016 рік.
Постійні комісії під час  розгляду  Регламенту Знамянської міської ради сьомого скликання у новій редакції запропонували винести проект рішення на розгляд спільного засідання постійних комісій із зауваженнями та пропозиціями.

На засіданні постійних комісій міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради І.Микуляк, С.Каратєєв, С.Левінте, О.Тітарєв, І.Зіньковська, начальники відділів та  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты