Субота, 27.04.2024, 00:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 18 » Відбулися засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання
10:41
Відбулися засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання

12

Під головуванням М.Тернового та Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Під час засідання, присутні обговорили питання, що були запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, до розгляду на черговій дев’ятій сесії міської ради сьомого скликання, а також питання, що були додатково внесені депутатами міської ради, постійними комісіями міської ради. 

Під час роботи депутатських комісій, широке обговорення відбулося під час розгляду проектів рішень міської ради, зміст яких стосувався: майна комунальної власності та орендної плати за його використання, виконання міського бюджету за 2015 рік.

12
Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком, під час розгляду проектів рішень, було зазначено про необхідність виваженого підходу та дотримання вимог чинного законодавства під час підготовки проектів рішень місцевого рівня, а також спрямування зусиль депутатського корпусу на досягнення спільної мети в частині покращення благоустрою нашого міста в інтересах його мешканців. 

Також було наголошено на необхідності своєчасного юридичного оформлення договорів оренди та правового врегулювання питання їх укладання.

Депутатами була заслухана інформації в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Л.Полєжай щодо роботи комунального закладу, напрацювань в частині його подальшого розвитку, технічного та медичного забезпечення тощо.  

За результатами роботи комісій, прийнято рішення, надано відповідні пропозиції та доручення.

У роботі постійних комісій міської ради взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради, О.Мірошніченко, Е.Лежанська  - помічники-консультанти депутатів міської ради, економіст КП «ЗЖЕК №1» - В. Горбенко, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На засіданні постійних комісій міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: О.Бойчук, C.Гуров, Є.Ліщенко, С.Постика, Л.Семиніна, В.Озеряний. Із причинами відсутності депутатів міської ради можна буде ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада» («Протоколи міської ради»: «Присутність депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання, під час засідань депутатських комісій та сесій міської ради»). 

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1076 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты