П`ятниця, 29.03.2024, 13:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 12 » Відбулися збори ветеранського активу
10:13
Відбулися збори ветеранського активу
12
Виконання Угоди про співпрацю Знам’янської міської ради та Знам’янської міської Організації ветеранів розглядалося на порядку денному зборів ветеранського активу. Участь у засіданні взяли : міський голова Філіпенко С.І., перший заступник міського голови Загородня В.Г., секретар міської ради Клименко Н.М.,начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., керівник клубу «Ветеран» Гребенюк Л.І., голова медично-соціальної та правової комісії ветеранської організації, депутат міської ради Антоненко О.С., голова комітету ветеранів праці міської організації ветеранів України Кодацька В.П., керівник Центру організації дозвілля ветеранів міської організації ветеранів Пояркова Т.А.

На початку зустрічі голова громадської організації Бабійчук Ганна Олексіївна зазначила : «Аналізуючи виконання Угоди про співпрацю, ми аналізуємо відношення кожної гілки влади, кожного управління, відділу до проблем ветеранів, так як ветерани у нашому місті (та і по всій Україні) займають третю частину від усього населення. Майже у кожному управлінні, відділі міськвиконкому налагоджена співпраця членів президії ради ветеранів по напрямках роботи комітетів, комісій, центрів ветеранської організації.» Ганна Олексіївна подякувала структурним підрозділам міськвиконкому, з якими «легко працювати на результат, які з великою повагою і порозумінням відносяться до ветеранів, які протягують руку допомоги при першому зверненні».
12

Міський голова Філіпенко Сергій подякував ветеранській організації за велику роботу, яскравий приклад служіння народу і державі, який стане справжнім взірцем для наслідування молодому поколінню.

Про хід виконання Угоди про співпрацю інформували начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» управління Пенсійного фонду в місті Знам`янка та Знам’янському районі, ветеранської організації.

В заключному слові, підводячи підсумки аналізу виконання Угоди про співпрацю виступив міський голова Сергій Іванович Філіпенко, який підкреслив, що основне завдання влади по виконанню угоди – підтримувати Статутну діяльність як міської, так і первинних організацій, так як своєю активною життєвою позицією ветеранські організації створюють у місті особливий моральний клімат, що позитивно впливає на молоде покоління, сприяє вирішенню багатьох суспільних задач і проблем. 

Сергій Іванович подякував голові міської організації ветеранів України Бабійчук Ганні Олексіївні за багаторічну працю на ветеранській ниві, уміння об’єднувати ветеранів і співпрацювати із владними структурами для вирішення питань життєдіяльності ветеранів.

На завершення засідання прийнято рішення про продовження роботи по виконанню Угоди про співпрацю органів влади і міської організації ветеранів України, звернувши особливу увагу на підготовку заходів по відзначенню 30-річчя створення ветеранської організації, яка буде відзначатися в 2017 році.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 888 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты