Середа, 08.05.2024, 07:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 28 » Відбулось урочисте вручення 11 автомобілів
11:23
Відбулось урочисте вручення 11 автомобілів
 
12         23 серпня 2012 року у День Державного Прапора, напередодні Дня Незалежності України на центральній площі м. Кіровограда відбулось урочисте вручення 11 автомобілів інвалідам війни та загального захворювання.
У заході прийняли участь голова Кіровоградської облдержадміністрації Ларін С.М., голова Кіровоградської обласної ради Ковальчук М.М., заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Пастух Г.В., голова Кіровоградської обласної ради ветеранів Єфименко В.К., представники засобів масової інформації, громадськість, чимала кількість мешканців області, які приїхали порадіти за своїх рідних і земляків.
 
12          Голова Кіровоградської ОДА Ларін С.М. привітав ветеранів війни і всіх присутніх із Днем Незалежності України, зауваживши, що сьогодні влада віддає борг ветеранам, побажав здоров’я, довголіття та вручив їм довгоочікуваний подарунок – ключі від новеньких автомобілів „Сенс” та „Джилі”.
Серед інших довгоочікуваний автомобіль марки ЗАЗ „Сенс” отримав і мешканець нашого міста – інвалід Великої Вітчизняної війни ІІ групи Мирошниченко Григорій Іванович. Супроводжували ветерана перший заступник міського голови Джулай В.О. та начальник відділу по обслуговуванню ветеранів та інвалідів Волошина А.М.
 
12          Від імені інвалідів, які цього дня отримали автомобілі, почесне слово у відповідь було надано нашому шанованому ветерану. На знак подяки Григорій Іванович пообіцяв, що ветерани і надалі підтримуватимуть зусилля влади, спрямовані на поліпшення життя пересічних громадян та щиро подякував за увагу та турботу.
Урочистості закінчились фотографуванням на згадку про довгоочікувану подію.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 641 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты