Четвер, 18.04.2024, 10:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 31 » Відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
12:45
Відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
 
12         31 січня 2012 року в залі засідань виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови В.Джулая відбулось засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат. На розгляд комісії було винесено ряд питань, а саме: звіт про роботу комісії за 2011 рік та уточнення плану роботи комісії на 2012рік;   стан заборгованості із виплати заробітної плати;   дотримання підприємствами середнього розміру заробітної плати на рівні не нижче мінімального;   питання заборгованості із сплати внесків до ПФ, МРЦЗ.
 
12          Під час засідання були заслухані керівники підприємств-боржників по заробітній платі, а також керівники підприємств, на яких розмір заробітної плати менше встановленного законодавчо. За наслідками проведеної роботи Прийняті відповідні рішення:
1. Керівнику КП”Шляховик” надати головуючому обгрунтовану інформацію по економічним показникам діяльності підприємства, підрахувати суми дефіциту та надати свої пропозиції по розвитку підприємства, мати фінансовий план на місяць, квартал, рік.
2. Керівникам підприємств ПП”Орбіта”, ТОВ”Фора-Март”, ТОВ”Марсель”, ТОВ”Титан-Ойл” вжити заходів для усунення причин, які створюють передумови для мінімізації заробітної плати та сплати незначних сум податку з доходів фізичних осіб.
3. Запровадити спільні (УПтаСЗН, ОДПІ, ПФУ) щотижневі співбесіди з приватними підприємцями , в яких можливі порушення мінімального розміру заробітної плати.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 659 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты