Середа, 24.04.2024, 09:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 19 » Відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
20:03
Відбулось засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
 
12         19 березня 2012 року в залі засідань виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови В.Джулая, за участю міського голови І.Крижановсього відбулось засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат. На розгляд комісії було розглянуто та обговорено питання про дотримання приватними підприємцями середнього розміру заробітної плати на рівні не нижче мінімального за грудень 2011 року.
Під час засідання членами комісії проведена співбесіда з приватними підприємцями, які використовують найману працю та виплачують заробітну плати на рівні нижчому за мінімальний розмір заробітної плати.
 
12 За результатами проведеної роботи, приватним підприємцям надані роз'яснення щодо трудового законодавства, укладення трудових договорів. З метою забезпечення соціального захисту найманих працівників також було рекомендовано здійснювати нарахування заробітної плати не менше мінімального розміру заробітної плати, встановленої законодавчо та вчасно проводити розрахунки з бюджетами різних рівнів.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 815 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты