Понеділок, 06.05.2024, 16:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 1 » Легалізація виплати заробітної плати та підвищення її рівня – на особливому контролі міської влади
14:12
Легалізація виплати заробітної плати та підвищення її рівня – на особливому контролі міської влади
12      У залі засідань виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького відбулось засідання робочої групи з організації та координації роботи з питань легалізації заробітної плати та "тіньової" зайнятості населення.
На засідання були запрошені представники відділів та управлінь міськвиконкому, управління пенсійного фонду України в місті Знам'янка та Знам'янського району, управління статистики у місті Знам'янка, Знам'янської міжрайонної прокуратури, міськрайонного центру зайнятості, ОДПІ . Також були присутні представники Головного управління статистики ОДА та Головного управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.
На розгляд комісії були винесені питання про стан оформлення трудових відносин (укладення трудових договорів) з найманими працівниками за результатами обстежень проведених протягом січня-червня 2013 року, а також затвердження плану обстежень на липень 2013 року.
Протягом січня-червня 2013 року робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення обстежено всього 152 суб'єкта господарської діяльності:
o управлінням праці та соцзахисту населення шляхом вивчення стану справ – 49;
o робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення – 103 субєктів господарської діяльності, всі обстеження здійснені за участю головного державного податкового ревізора-інспектора, представників ПФУ, МРЦЗ та УСЗН За їх результатами виявлено 25 випадків неналежним чином оформленої найманої праці, це наймані працівники фізичних осіб-підприємців, до яких податковою інспекцією та міжрайонною прокуратурою вжиті відповідні заходи щодо легалізації найманої праці та оформлення трудових відносин. Легалізовано 25 робочих місць. Управлінням Пенсійного фонду м Знам'янки та Знам'янського району протягом 5-ти місяців 2013 року додатково отримано 17,5тис.грн.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты