Четвер, 02.05.2024, 16:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 12 » Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення у Знам’янці 22-ї річниці Незалежності України
19:31
Відбулось засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення у Знам’янці 22-ї річниці Незалежності України
        
12     Сьогодні під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 22 – ої річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.
 
    Основні заходи, приурочені Дню незалежності, відбудуться 23-24 серпня. Зокрема, 23 серпня о 8.30 годині біля приміщення міськвиконкому пройде урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. У залі засідань міської ради відбудуться урочисті збори присвячені цій визначній події. В усіх церквах міста 24 серпня відслужать молебень за Україну.
         Ігор Борисович наголосив, що напередодні святкування в місті повинні бути прибрані і впорядковані вулиці, міський парк тощо. У дні відзначення найважливішого свята України на будівлях органів влади, підприємств, установ та організацій міста мають бути встановлені Державні прапори України. 
          Як зазначив міський глова, відзначення Дня незалежності України в місті має відбутись на найвищому рівні, тому до підготовки і проведення усіх заходів потрібно підходити відповідально. 
Триває й підготовка до проведення культурно-масових, розважальних, спортивних заходів, фестивалю кулішу «Козацька смакота».
        Начальник відділу культури Світлана Бабаєва ознайомила присутніх з попередньою програмою святкових заходів. Зокрема, традиційним буде свято « Парад вишиванок».  
         Підводячи підсумок засідання , Ігор Борисович зазначив: «Ми повинні гордитися тим, що живемо в Знам’янці, і якщо робитимемо все з любов’ю, повагою до міста, якщо в ньому буде порядок, то приємно буде і знам’янчанам, і гостям. День Незалежності і День Прапора України – це свято кожного, хто живе в місті. Щоб цього року, як і в попередні, заходи відбувалися на високому рівні».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 863 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты