Субота, 20.04.2024, 14:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Відбулося засідання постійних комісій
13:31
Відбулося засідання постійних комісій
 
12   27 жовтня 2011 року міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко взяли участь у роботі засідання постійних комісій з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (голова О.Смик); з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (голова І.Качанов); з питань освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту населення (голова В.Сиромятніков); з питань землекористування та будівництва (голова І.Савельєв); з питань бюджету та економічного розвитку міста (голова Л.Суслов); з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (голова О.Антоненко).
Спільне засідання комісій проводилось під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики О.Антоненко.
Ігор Борисович довів до відома депутатів міської ради інформацію про результати спільної наради з керівництвом Знам'янської райдержадміністрації питання щодо встановлення меж міста з Петрівською сільською радою.
Під час роботи комісій обговорювалися проекти рішень, які виносяться на розгляд сесії. До деяких із них було внесено ряд доповнень.
 
12   
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты