Четвер, 02.05.2024, 09:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 25 » Відбулось засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради
12:09
Відбулось засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради
 
12         25 листопада 2011 року міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 24 проекти рішень. Затверджено - 24.
З метою забезпечення своєчасного і якісного приписування та відповідно до ст.14 Закону України "Про військовий обов`язок і військову службу” та ст.17 "Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу” вирішено Приписку громадян 1995 року народження до призовної дільниці провести з 09 січня по 30 березня 2012 року в приміщенні призовної дільниці Знам`янсько - Олександрівського об`єднаного міського військового комісаріату.
   
12           З метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста, та, розглянувши звернення начальника відділу освіти Сиромятнікова В.І. щодо надання дозволу на укладання договору оренди кімнати міжшкільного навчально-виробничого комбінату (в позаурочний час) з філією Кіровоградської автомобільної школи, в особі в.о. директора автошколи Тирси В.Ю., для проведення занять слухачів автошколи виконавчий комітет надав дозвіл відділу освіти на укладання договору оренди кімнати міжшкільного навчально-виробничого комбінату (в позаурочний час) з філією Кіровоградської автомобільної школи в особі в.о. директора автошколи Тирси В.Ю. для проведення занять слухачів.
Розглянувши звернення начальника відділу освіти Сиромятнікова В.І. щодо надання дозволу на оренду кімнати Будинку дитячої та юнацької творчості (в поза навчальний час - погодинно) приватному підприємцю Хлистун Ганні Володимирівні для проведення презентацій медичного характеру, та з метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста, вирішено надати дозвіл відділу освіти на укладання договору оренди кімнати будинку дитячої та юнацької творчості (в поза навчальний час - погодинно) з приватним підприємцем Хлистун Ганною Володимирівною для проведення презентацій медичного характеру, терміном оренди на один рік.
Розглянувши звернення директора міського Палацу культури Кравцової Л.В. щодо надання дозволу на збільшення орендованої площі частини приміщення міського Палацу культури з діючим орендарем ПАТ КБ "Приватбанк” в особі директора Масло Р.В. для розміщення відділення банку, прийнято рішення надати дозвіл міському Палацу культури на збільшення орендованої площі частини приміщення з діючим орендарем ПАТ КБ "Приватбанк” в особі директора Масло Р.В. загальною площею 56,0 кв. метри для розміщення відділення банку.
 
12           Розглянувши письмове звернення керівника комунального підприємства "Міська аварійна служба ” О.М.Джулая та надані розрахункові матеріали для затвердження тарифу на обслуговування внутрішньобудинкових мереж та послуги по усуненню аварійних ситуацій, у зв’язку з набранням чинності постанови КМУ від 01 червня 2011 року №869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, якою затверджено, у тому числі, Порядок формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з урахуванням приведення розрахунків тарифів у повну відповідність до вимог зазначеної постанови, на підставі Закону України „Про житлово-комунальні послуги” вирішено: встановити середньозважений розмір тарифу на послуги з обслуговування внутрішньобудинкових мереж та послуг по усуненню аварійних ситуацій для комунального підприємства „Міська аварійна служба” відповідно переліку послуг; встановити тарифи на послуги з обслуговування внутрішньобудинкових мереж та послуг по усуненню аварійних ситуацій для КП „Міська аварійна служба” ( грн. за 1 кв.метр ) загальної площі по кожному будинку, які знаходяться на балансі КП „ЖЕК №1”.
З метою цільового використання бюджетних коштів прийнято рішення про внесення змін до п.1 рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 14.10.11 №577 «Про організацію виконання робіт по капітальному ремонту житлового фонду міста в ІV кварталі 2011 року», виклавши абзац 7 та абзац 8 в наступній редакції : « капітальний ремонт житлового фонду (заміна газових стояків житлових будинків №34 по вул. Луначарського, №91 по вул. Фрунзе) – 10789,20 грн.», а також додати абзац 9 в наступній редакції: "Капітальний ремонт житлового фонду оголовків ДВК житлового будинку по вул.Привокзальній,12" – 2754,20грн.
На виконання розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Ларіна від 31 травня 2011 року № 477-р „Про розвиток служби «соціальне таксі», п.39 Програми соціального захисту населення м.Знам’янка на 2011 рік, з метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту інвалідів, ветеранів Великої Вітчизняної війни були внесені зміни та доповнення до п.3 розділу I Положення про надання автотранспортних послуг в режимі "Соціальне таксі» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам»янка наступного змісту: п.3 Послуги «Соціальне таксі» надаються для перевезення ветеранів Великої Вітчизняної війни в рамках обласної акції «Зірка пам'яті» в межах міста та області без обмежень.
   
12           Розглянувши пропозиції вагонної дільниці станції Знам’янка щодо затвердження загального списку квартирного обліку працівників у кількості - 9 осіб, виконавчий комітет затвердив загальний список квартирного обліку працівників вагонної дільниці станції Знам’янка в кількості – 12 осіб.
Розглянувши пропозиції Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку щодо затвердження загального списку квартирного обліку працівників в кількості - 7 осіб, виконавчий комітет затвердив загальний список квартирного обліку працівників Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку в кількості - 7 осіб.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 717 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты