Четвер, 25.04.2024, 09:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 8 » Відбулось засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради
17:29
Відбулось засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради
 
12         8 грудня 2011 року міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 32 проекти рішень. Затверджено 31, одне – знято.
Розглянувши звернення заступника начальника відділу освіти Семенкова М.В., щодо вирішення питання про надання платної послуги та затвердження вартості квитка на Новорічну виставу, яка проводиться БДЮТ для дітей міста у період зимових канікул прийнято рішення, встановити вартість одного квитка на Новорічну виставу, яка проводиться Будинком дитячої та юнацької творчості для дітей міста у період зимових канікул у розмірі - 13,00 грн. без ПДВ.
На адресу міськвиконкому надійшла заява від громадянки П., з проханням поставити на квартирний облік її сім’ю як інвалідів з дитинства ( вона та її чоловік М. є інвалідами з дитинства) для отримання житла, склад сім’ї – дві особи, та громадянина П.. для отримання житла, склад сім’ї – чотири особи, виконавчий комітет Знам'янської міської ради прийняв рішення поставити в першочергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради вищевказаних громадян.
Щодо надання дозволу Знам’янському комунальному підприємству «Житлово –
експлуатаційна контора №1» на укладення господарського договору з Дніпровським територіальним управлінням окремого підрозділу приватного акціонерного товариства «МТС Україна" було вирішено надати на укладення господарського договору з Дніпровським територіальним управлінням окремого підрозділу приватного акціонерного товариства «МТС Україна».   
12          Розглянувши звернення директора міського Палацу культури Кравцової Лілії Володимирівни про надання дозволу на проведення виставки голубів, домашніх тварин, птахів та укладення договору оренди частини нежитлового приміщення – фойє міського Палацу культури з фізичною особою – представником Кіровоградського клубу голубників Супруновим В.С., рішенням виконавчого комітету надано дозвіл міському Палацу культури на проведення 10 грудня 2011 року виставки голубів та укладення договору оренди частини нежитлового приміщення – фойє (загальною площею 372,8 кв.м.) з фізичною особою – представником Кіровоградського клубу голубників Супруновим В.С. Одним із найважливіших напрямків у системі державних гарантій по забезпеченню зайнятості населення, соціального захисту безробітних і одночасного вирішення завдань соціального розвитку міста є оплачувані громадські роботи рішенням виконкому було затверджено перелік видів оплачуваних громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста та дано доручення керівникам підприємств створити спеціальні додаткові тимчасові робочі місця чи організувати інші види та обсяги робіт, виходячи із ситуації, що склалася на конкретному підприємстві, для організації та проведення оплачуваних громадських робіт. Керуючись статтею 20 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", відповідно до Типового положення про архітектурно-містобудівні ради, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 7 липня 2011 року № 108, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 липня 2011 року за № 903/19641, ст.ст. 31,40 Закону України "Про місцеве самоврядування" рішенням виконавчого комітету було затверджено новий склад архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янської міської ради та Положення про архітектурно-містобудівну раду при відділі архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янської міської ради у новій редакції. Відповідно до ст. 5 Закону України "Про зайнятість населення”, Положення про порядок бронювання на підприємствах, організаціях і установах робочих місць для працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту” було вирішено забронювати 62 робочих місця для працевлаштування у 2012 році соціально незахищених категорій населення на підприємствах, організаціях і установах усіх форм власності за їх згодою.  
12         Також були відповідні доручення міськрайонному центру зайнятості щодо сприяння працевлаштуванню громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці , встановлення належного обліку наданих для цього робочих місць та їх використання.
Розглянувши пропозиції Знам’янського будівельно-монтажного потягу №704 щодо затвердження загального списку квартирного обліку працівників в кількості 5 осіб, рішенням виконавчого комітету було вирішено затвердити загальний список квартирного обліку працівників Знам’янського будівельно-монтажного потягу №704 в кількості – 4 осіб.




















Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 702 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты