П`ятниця, 26.04.2024, 11:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 21 » Відбулося благодійне хрещення дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах , та вихованців дитячого будинку сімейного типу
12:59
Відбулося благодійне хрещення дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах , та вихованців дитячого будинку сімейного типу
12
Існує повір’я, що в День Святого Миколая трапляються різні дива, здійснюються мрії, повертається здоров'я до хворих та приходить у дім благополуччя нужденним. А в нашому місті в цей день вже декілька років тому з’явилась ще одна традиція - хрещення дітей, здійснення обряду таїнства, що служить дверима в Христову Церкву. 

Цьогорічне свято Святого Миколая теж не стало виключенням. 19 грудня за ініціативи міської влади, у храмі св. С. Радонезького відбулося благодійне хрещення  дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, та вихованців дитячого будинку сімейного типу. 

12
На заході були присутні міський голова Сергій Філіпенко, керуюча справами міськвиконкому Ірина Ратушна, директор Знам’янського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталя Шевченко.

7 дітей отримали в цей день янголів-охоронців, але без подарунків також не обійшлося. Хрестики та іконки від благочинного Знам'янського округу, настоятеля храму св. С.Радонезького о. Василя (Мазурка) та ігрові набори від міської влади стали ще одним підтвердженням існування доброго чарівника та чарівною казкою для малечі.

Проходять роки, виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай і віра в найкраще залишається в серцях кожного з нас.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 658 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты