Четвер, 28.03.2024, 12:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 28 » Відбулося чергове засідання клубу "Діалог"
15:37
Відбулося чергове засідання клубу "Діалог"

12

Під  керівництвом М. Василашка, колишнього мера міста, а сьогодні керівника клубу «Діалог» у залі засідань міськвиконкому відбулось засідання клубу "Діалог" за участю першого заступника міського голови Загородньої В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка С.А., керуючої справами (секретаря) виконвчого комітету Ратушної І.О., секретаря міської ради Клименко Н.М., селищного голови смт Знам’янка Друга Москаленко С.Б., начальника управління соціального захисту населення Волошиної А.М., голови міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., заступника начальника пенсійного фонду у м.Знам’янка та Знам’янському районі Дякової О.М. та головного спеціаліста відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Грінченко О.В.

Під час засідання були розглянуті питання соціально-економічного розвитку міста у 2016 році, зміни у пенсійному законодавстві та обговорено програму соціального захисту ветеранів.

Так, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Грінченко О.В. проінформувала про стан економічного розвитку міста за 2015 рік. За 2015  рік  промисловими  підприємствами міста  реалізовано  продукції   на 170,2 млн. грн.,  що  в 1,7  рази  перевищує  показник  2014  року.  Темпи росту обсягів  промислового  виробництва  до  минулорічних склали по  місту 112,5%. В 2015  році  був виконаний  великий  обсяг  робіт  в житлово-комунальному  господарстві, капітальний, поточний ремонт та утримання доріг та тротуарів  комунальної власності в 2015 році виконано на загальну суму 5816,131 тис. грн. 

12

Здійснено  часткові  капітальні  ремонти  покрівель  житлових  будинків на  суму 339,351 тис. грн.  Також Ольга Володимирівна ознайомила з основними завданнями економічного і соціального розвитку міста на 2016 рік.

Заступник начальника пенсійного фонду у м.Знам’янка та Знам’янському районі Дякова О.М. проінформувала пристуніх про деякі зміни, що відбулися у пенсійному законодавстві. Так, зокрема заланований перегляд мінімальної пенсії у травні та грудні поточного року. Крім того, Олена Миколаївна подякувала міській раді ветеранів і її голові Бабійчук Г.О. за допомогу вирішенні питання стосовно нового приміщення для управління.
Під час обговорення ветерани поставили ряд питань міській владі. Зокрема про припинення руху тяжкого вантажного транспорту центральною вулицею міста та  про розчищення очисних споруд та водовідведення у смт Знам’янка Друга.

Багато теплих слів до присутніх промовила голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук. Вона подякували усім присутнім за плідну співпрацю та висловила побажання про зільшення проведення подібних зустрічей у такому форматі.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты