П`ятниця, 29.03.2024, 09:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 20 » Відбулося чергове засідання клубу «Діалог з владою»
12:11
Відбулося чергове засідання клубу «Діалог з владою»
12
Нещодавно, за участі міського голови Філіпенко С.І., селищного голови смт Знам’янка Друга Москаленка С.Б., першого заступника міського голови Загородньої В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка С.А., керуючої справами міськвиконкому Ратушної І.О., відбулося чергове засідання клубу «Діалог з владою» Знам’янської міської організації ветеранів України (керівник Василашко М.І.).
На порядок денний виносилося питання: Про стан соціально-економічного розвитку міста.
Про повідомлення міського голови Філіпенко С.І., щодо складання ним повноважень міського голови

Очільник міста охарактеризував сьогоднішній стан соціально-економічного розвитку міста та подальші перспективи його розвитку. Сергій Іванович повідомив причини написання ним заяви, розповів про ситуацію, яка склалася в місті. 

Під час обговорення виступили: Тіхонов Д.М., (колишній директор СПТУ № 12), Тодоренко В.М. (колишній начальник БМП 704), Горященко М.П. (колишній директор щебзаводу), Гоман Н.Ф. (колишній директор ресторану «Лісова галявина»), Вородіна Л.І. (колишній заступник міського голови – начальник фінансового управління), Василашко М.І. (колишній голова міськвиконкому), Крюков В.В. (колишній міський голова), Горященко Л.О. (заступник голови міської організації ветеранів України, голова територіальної організації ветеранів залізничного транспорту), Сокол В.І. (колишній заступник начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень), які у свої виступах висловили свою думку з піднятих питань, передали стурбованість за ситуацію, що склалася в міській раді. Крім того, відмітили великі зрушення у місті щодо благоустрою та розбудови рідного міста, вирішення питань його життєдіяльності, соціального захисту та багато іншого. 

Присутні висловили пропозиції по подальшій співпраці міського голови, депутатів міської ради та виконавчого комітету. Також запропонували міському голові Філіпенко С.І. невідкладно забрати заяву про складання повноважень міського голови.  Під час обговорення присутні запропонували провести зустріч з депутатами міської ради та членами клубу, де розглянути питання подальшої співпраці.

Друга частина засідання відбулася в Чорноліському лісгоспі, де ветерани ознайомилися з новими технологіями лісового господарства, з рідкісними рослинами, тваринами, що водяться у Чорноліському масиві і занесені до Червоної книги. Крім того, дуже цікаво була розповідь про вирощування посадкового матеріалу для оновлення лісових насаджень у теплицях за Європейськими стандартами і автоматичним регулюванням температурного режиму.

Міська організація ветеранів України (кер. Бабійчук Г.О.) висловлює подяку директору Чорноліського лісгоспу Зуєву О.В. , головному інженеру лісового господарства Кирпі О.М. за цікаву, змістовну екскурсію, за надану допомогу в оновленні галявини «Ветеран», де проводять своє дозвілля Знам’янчани, проводяться різні конкурси міського і обласного масштабу.

Ветерани-керівники налаштовані на співпрацю по вирішенню питань життєдіяльності міста. 

Міська організація 
ветеранів України

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 701 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1

Кировоград: новости и сайты