Субота, 20.04.2024, 02:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
08:45
Відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
12
В приміщенні міськвиконкому відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А. А. Участь у засіданні взяли керівники відділів та управлінь міськвиконкому, представники Самарін Ф.В. Знам’янського управління по експлуатації газового господарства ВАТ «Кіровоградгаз»,  Знам’янського району електричних мереж ПАТ «Кіровоградобленерго»,   Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ,  КП «Знам’янська ЖЕК №1». 

На засіданні були розглянуті такі питання:
Про стан та хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та  соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 років.
Про забезпечення санепідблагополуччя  населення в осінньо-зимовий  період  2014-2015 років.
Про протипожежні заходи по підготовці об`єктів міста до роботи в осінньо-зимовий   період.
Про стан забезпечення населення міста доброякісною питною водою, про  безпеку та якість водопостачання і водовідведення.
Щодо заходів, які вживаються для профілактики та недопущення розповсюдження африканської чуми свиней на території міста.

Під час обговорення питання про стан та хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 років начальником управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвою Л.О. було зазначено, що у місті 18 котелень. На балансі відділу освіти знаходиться 6 газових міні котелень: ЗОШ №3, ДНЗ №2, ДНЗ №6, Дитячо-юнацької спортивної школи, навчально-виховного комплексу №2 ліцею, БДЮТ, а також 8 котелень на твердому паливі: ЗОШ №№1,4,6,7; ДНЗ №№3,4,5, будується котельня на вугіллі ДНЗ №8 (раніше ДНЗ №8 опалювався від котельні ЗОШ №3). На балансі відділу культури та туризму знаходиться газова міні-котельня міського Палацу культури. 

Газова котельня гуртожитку по проспекту ВЛКСМ, 8 (обслуговує БМЕУ №3 Одеської залізниці). На даний час підготовлено 14 котелень (82%), з них 13  котелень комунальної власності Також Любов Олександрівна додала, що постійно проводяться роботи з обстеження димових та вентиляційних каналів, їх оголовків та герметизації інженерних вводів. Крім того, комунальним підприємством "Знам'янська ЖЕК №1" проведено ремонт покрівлі  в 18 житлових будинках із 20 запланованих (90%). З 104 житлових будинків комунальної власності  - підготовлено 93 житлових будинків (89%).

Прийнято рішення про передбачення всіма суб’єктами господарювання всіх форм власності до кінця 2015 року у відповідних бюджетах і кошторисах для установ та організацій видатків на оплату комунальних послуг у повному обсязі. Крім того, керівникам суб’єктів господарювання всіх форм власності міста до початку опалювального сезону завершити роботи з підготовки об’єктів теплового, водопровідно-каналізаційного, електричного господарств, житлового фонду, соціальної сфери  та вулично-дорожньої мережі.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 905 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты