П`ятниця, 29.03.2024, 13:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Відбулося чергове засідання постійно діючої при Знам’янському міськвиконкомі адміністративної комісії
09:38
Відбулося чергове засідання постійно діючої при Знам’янському міськвиконкомі адміністративної комісії
12
Під головуванням керуючої справами міськвиконкому Ратушної І. О. відбулося чергове засідання постійно діючої при Знам’янському міськвиконкомі адміністративної комісії.

Відповідно до Положення про адміністративну комісію, затвердженого рішенням Знам`янського міськвиконкому від 26 лютого 2016 року №66, комісія розглядає питання про притягнення осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, до адміністративної відповідальності на підставі та в межах повноважень, визначених Кодексом України про адміністративні правопорушення.

На порядок денний адміністративної комісії було винесено питання щодо притягнення громадян до адміністративної відповідальності за порушення вимог статті 152 Кодексу (порушення Правил благоустрою міста), ч. 1 ст. 182 (порушення Правил дотримання тиші в місті), ч. 1 ст. 155 (порушення правил торгівлі).

За результатами роботи комісії винесено постанови про притягнення громадян та посадових осіб, винних у вчиненні зазначених правопорушень, до адміністративної відповідальності з накладенням штрафів від 85 грн. до 850 грн.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.8/9

Кировоград: новости и сайты