П`ятниця, 19.04.2024, 02:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 1 » Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
14:55
Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України
12
Відбулося чергове засідання президії Знам’янської міської організації ветеранів України. В роботі президії також взяв участь міський голова Сергій Іванович Філіпенко і директор територіального центру по обслуговуванню інвалідів, людей похилого віку – Тетяна Миколаївна Костікова.

На порядок денний було винесено питання щодо обговорення орієнтовного плану заходів святкування Дня ветерана. Голова ради міської організації ветеранів України – Ганна Олексіївна Бабійчук ознайомила членів Президії з пропозиціями до плану загальноміських заходів а саме:

Проведення святкової зустрічі керівництва міста, залізниці з ветеранами міста «Осіннє золото душі» (Привітання, концертна програма, лотерея «Щасливе місце»).
Святкова зустріч ветеранського активу
Відвідування на дому ветеранів-старійших

Проведення в кожному колективі, незалежно від форми власності, зустрічі керівництва з ветеранами підприємств та відвідування хворих і не здатних самостійно пересуватися на дому.

Обговорення проходило активно і з пропозиціями до міського голови, щоб одним із пріоритетним напрямків діяльності міської влади був соціальний захист людей похилого віку, збільшення видів послуг територіальним центром та ін. В обговоренні також взяли участь: Антоненко О.С., Горященко Л.О., Василашко М.І., Коваленко Г.М., Сердюк В.Д., Брунцвік І.М., Сухінська Л.П., Гундаренко О.О., Кадацька В.П.

Також під час президії було піднято питання щодо організації передплати видань «Знам’янські вісті», "Ветеран України" та оздоровлення ветеранів праці в лікарні відновлювального лікування.

Ганна Олексіївна ознайомила присутніх із відповідями на зауваження від Міністерства соцполітики (субсидії, перерахунок пенсій) від Міністерства економічного розвитку і торгівлі (ціноутворення на природній газ), народного депутата України Довгого О.С. (про передплату газети «Знам’янські вісті»), Кіровоградської обласної ради (про санаторно-курортне лікування пенсіонерів і ветеранів праці), міського голови Філіпенка С.І. (про стан пільгового перевезення, наявність касових апаратів в оптових та інших торгових магазинах, збільшення послуг територіальним центром, лікування в міській та районній лікарні, благоустрій міста).
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 731 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты