Неділя, 12.05.2024, 16:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 26 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
11:27
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         26 січня 2012 року міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 проекти рішень. Затверджено 22, серед яких були такі, як "Про організацію виконання робіт по капітальному ремонту житлового фонду міста в 2012 році", "Про стратегічні завдання в житлово -комунальному господарстві міста на 2012 рік". Розглянувши результатами обстеження, проведеного з 16 по 22 січня 2012 року відповідно до розпорядження міського голови від 04.01.12 р. №1 "Про проведення обстеження перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування виконавчий комітет вирішив затвердити результати обстеження перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування проведеного з 16 по 22 січня 2012 року та за результатами обстеження перевезення пільгових категорій громадян на міських маршрутах загального користування затвердити на 2012 рік середньоденну кількість перевезених пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах, що здійснюються у звичайному режимі руху, та питому вагу пільгових категорій громадян. Протягом 2011 року Знам”янським об’єднаним контрольно-ревізійним відділом проводилась відповідна робота, спрямована на реалізацію державної політики у фінансовій сфері з метою забезпечення належного рівня фінансово-бюджетної дисципліни, посилення контролю за додержанням чинного законодавства з фінансових питань, економним витрачанням коштів бюджетів усіх рівнів, а також на упередження безгосподарності під час використання державного і комунального майна.
Знам'янським ОКРВ протягом минулого року здійснені контрольні заходи, результати яких свідчать про недостатню роботу щодо забезпечення підприємствами, установами і організаціями дотримання бюджетного законодавства, цільового та ефективного використання фінансових і матеріальних ресурсів, збереження державного і комунального майна, а також своєчасного і якомога повного наповнення бюджетів неподатковими платежами.
Порушення законодавства з оплати праці, реалізація послуг за заниженими цінами, незаконне витрачання коштів при оплаті вартості будівельних, ремонтних робіт, комунальних послуг є найбільш поширеними серед виявлених фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на 10 підприємствах, установах і організаціях на загальну суму 1082,8 тис.грн., зокрема, в управлінні праці та соціального захисту населення міськвиконкому – 6,3 тис.грн., Знам’янському професійному ліцеї – 139,7 тис.грн., Знам’янській колійно-машинній станції № 63 - 192,9 тис.грн.
Недотримання посадовими особами вимог чинного законодавства щодо обліку основних засобів, не проведення індексації їх вартості, неповне або несвоєчасне оприбуткування ресурсів призвели до заниження в обліку вартості активів та їх лишків на суму 1806,5 тис.грн.
У межах наданих прав і повноважень контрольно-ревізійним відділом вжито заходів, завдяки яким протягом 2011 року забезпечено відшкодування незаконних витрат та недостач матеріальних ресурсів на суму 217,4 тис.грн. Крім того, надійшло фінансових ресурсів до бюджетів всіх рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств в сумі 184,9 тис.грн.
З метою забезпечення належного додержання фінансово-бюджетної дисципліни, підвищення відповідальності керівників органів місцевого самоврядування, розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, суб’єктів господарювання державного і комунального секторів економіки щодо ефективного управління фінансовими ресурсами та вжиття заходів щодо повного усунення встановлених у ході ревізій фінансово-бюджетних порушень виконавчим комітетом було прийнято рішення інформацію Знам’янського об’єднаного контрольно-ревізійного відділу взяти до відома. З метою забезпечення виконання в місті Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування", розглянувши інформацію начальника відділу загального та питань контролю Туманової О.П. про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2011 року було прийнято рішення взяти до відома інформацію начальника відділу загального та питань контролю Туманової О.П. про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2011 року та затвердити заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення у місті Знамۥянка на 2012 рік. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2011 року №1057 "Про затвердження Державної цільової соціальної програми подолання та запобігання бідності на період до 2015 року”, розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 грудня 2011 року №1076-р виконавчим комітетом були затвердженні „Міські заходи з виконання обласної цільової програми подолання та запобігання бідності на період до 2015 року”. У зв’язку з підвищенням цін та тарифів на платні послуги і необхідністю покращення матеріально-технічної бази дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка, керуючись ст.32 п.п.2 Закону України» Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.97.№260 плати за навчання у «Про становлення розміру плати за навчання у державних школах естетичного виховання дітей» та рішенням педагогічної ради дитячої музичної школи ім.М.В.Лисенка (протокол № 1 від 5 січня 2012 року) виконавчий комітет міської ради вирішив встановити з 1 березня 2012 року батьківську плату за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка в таких розмірах :
• для учнів фортепіанного відділу – 70 гривень;
• для учнів народного відділу (клас гітари) – 70 гривень;
• для учнів музично-теоретичного відділу (клас сольного співу) – 60 гривень;
• для учнів струнно-смичкового відділу – 60 гривень
• для учнів народного відділу ( класи домри, баяну, акордеону, духових та ударних інструментів) – 60 гривень

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 724 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты