Понеділок, 13.05.2024, 12:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 23 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
12:39
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         23 лютого 2012 року під головуванням міського голови І.Крижановського відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 проекти рішень. Затверджено 21, одне - було знято. На початку засідання Ігор Борисович привітав членів виконавчого комітету з Днем Захисника Вітчизни та побажав міцного здоров`я, щастя, добра, родинного миру і спокою. Присутні прийняли рішення про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку,затвердження стандартів надання адміністративних послуг, а також розглянули ряд архітектурних та земельних питань.
Особливу увагу на засіданні було приділено проекту рішення щодо проведення міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" .  
12           Як зазначив міський голова І.Крижановський , що такий конкурс проводиться з метою поліпшення благоустрою міста, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які беруть активну участь у роботі по належному утриманню будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання. З метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту населення міста, смт. Знам’янка Друга та селища Водяне, відповідно до Закону України від 18.03.2004 року № 1621-IV "Про державні цільові програми», постанови Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 року № 106 "Про затвердження Порядку розроблення та виконання державних цільових програм", розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 01.07.2011 року № 542-р "Про проведення обласної акції „Зірка пам”яті" членами виконавчого комітету було розглянуто проект Програми соціального захисту населення міста на 2012 роки та за результатами обговорення даний проект було погоджено. Розглянувши звернення начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень Казанджія В.В. щодо розгляду питання про закриття багажного відділення залізничного вокзалу станції Знам’янка в зв’язку із зменшенням кількості відправленого і переробленого багажу і вантажобагажу прийнято рішення щодо надання станції Знам’янка Знам’янської дирекції залізничних перевезень згоди на закриття багажного відділення залізничного вокзалу та виконання операцій по знаку "Б” Тарифного керівництва №4 - "Продаж квитків на всі пасажирські поїзди. Приймання та видача багажу не проводиться” при умові не проведення скорочення штатних працівників багажного відділення.






Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты