Понеділок, 20.05.2024, 13:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 13 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
12:04
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         13 липня 2012 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький Андрій Анатолійович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 40 проектів рішень. Затверджено – 39.
Начальник відділу загального та питань контролю Туманова О.П. проінформувала про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету міської ради протягом I півріччя 2012 року. Повідомила, що протягом 1 півріччя до виконавчого комітету Знам`янської міської ради надійшло 363 звернення громадян, що на 56 менше, порівняно з відповідним періодом 2011 року. З них 325 звернення надійшло поштою, а 38 громадян звернулось на особистих та особистих виїзних прийомах. З них: на особистих прийомах міського голови – 38 громадян ( у відповідний період 2011 року - 77 ). Через органи вищого рівня протягом звітного періоду надійшло 47 звернень громадян, що на 18 більше, порівняно з відповідним періодом 2011 року.
 
12          Виконавчий комітет доручив керівникам комунальних підприємств міста забезпечити неухильне виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». Доручено продовжити роботу по впровадженню механізму нової форми прийому заяв громадян через мережу Інтернет. Кожен громадянин може звернутися з заявою до міського голови за електронною адресою mznam@ukr.net.
Відповідно до статті 16 Закону України "Про військовий обов`язок та військову службу”, виконавчий комітет міської ради вирішив призов на строкову військову службу громадян України 1994 року народження, які не мають права на відстрочку від призову, а також призовників старшого віку, у яких закінчилась дія раніше наданої відстрочки, провести у строки, встановлені Указом Президента України. Затверджено склад призовної комісії, дані доручення керівникам відповідних установ, організацій, підприємств по забезпеченню організації проведення призову.
Протягом січня-червня 2012 року в місті проводилась певна робота, спрямована на реалізацію державної політики у фінансовій сфері з метою забезпечення належного рівня фінансово-бюджетної дисципліни, посилення контролю за додержанням чинного законодавства з фінансових питань, економним витрачанням коштів бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів, на упередження безгосподарності під час використання державного і комунального майна.
Олександрівська об’єднана державна фінансова інспекція, виконуючи завдання, визначені Законом України "Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні", дорученнями Державної фінансової інспекції України, правоохоронних органів, у січні¬-червні поточного року здійснювала контроль за використанням коштів бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів, збереженням державного і комунального майна, веденням бухгалтерського обліку і фінансової звітності, спрямовуючи свою діяльність на зміцнення та забезпечення належного рівня фінансово-бюджетної дисципліни в місті.
Результати комплексу заходів, вжитих фінансовою інспекцією у січні-червні поточного року, свідчать про недостатню роботу щодо забезпечення підприємствами, установами і організаціями міста дотримання бюджетного законодавства, цільового та ефективного використання фінансових і матеріальних ресурсів, збереження державного і комунального майна, а також забезпечення своєчасного і якомога повного наповнення бюджетів неподатковими платежами.
Протягом зазначеного періоду на 4 підприємствах, установах і організаціях міста ревізіями виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 1097,5 тис. грн. та інших порушень – 380,7 тис.грн., зокрема, в управлінні Пенсійного фонду України в м.Знам’янці та Знам’янському районі - 927,4 тис.грн., Знам’янській Другій селищній раді – 62,4 тис.грн., комунальному підприємстві «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» - 172,1 тис.грн., комунальному підприємстві «Знам’янське міське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» – 316,3 тис.грн.
У межах наданих прав і повноважень фінансовою інспекцією вжито заходів, завдяки яким протягом січня-червня 2012 року забезпечено відшкодування незаконних витрат, недоотримання фінансових ресурсів та недостач матеріальних ресурсів на суму 165,1 тис.грн., усунуто інших порушень фінансової дисципліни – 135,0 тис.грн.
З метою забезпечення належного додержання фінансово-бюджетної дисципліни, підвищення відповідальності керівників органів місцевого самоврядування, розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, суб’єктів господарювання державного і комунального секторів економіки щодо ефективного управління фінансовими ресурсами та вжиття заходів щодо повного усунення встановлених у ході ревізій фінансово-бюджетних порушень виконавчий комітет зобов’язав керівників структурних підрозділів міськвиконкому, бюджетних установ, комунальних підприємств забезпечити безумовне дотримання норм фінансово-бюджетної дисципліни, посилити контроль за ефективним та раціональним використанням державних фінансових ресурсів, державного та комунального майна.
Доручено начальнику Олександрівської об’єднаної державної фінансової інспекції Каражбею А.М: здійснювати постійний та дієвий контроль за реалізацією вимог та пропозицій, наданих підприємствам, установам і організаціям за результатами контрольних заходів; щокварталу інформувати виконавчий комітет про виявлені факти порушень фінансової дисципліни на перевірених підприємствах, установах, організаціях та про стан справ щодо усунення виявлених порушень; своєчасно інформувати правоохоронні органи про виявлені факти порушень, зловживань, пов’язаних з використанням державних ресурсів і, у разі необхідності, передавати на їх розгляд ревізійні матеріали з метою надання цим фактам правової оцінки.

З метою реалізації інвестиційного проекту по будівництву та експлуатації соціально-медичного центру в південному мікрорайоні м. Знам’янка по вул. Селянській виконавчий комітет міської ради затвердив договір про реалізацію інвестиційного проекту по будівництву соціально-медичного центру, укладений виконавчим комітетом Знам’янської міської ради Кіровоградської області в особі міського голови Крижановського І.Б., комунальним підприємством "Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1” в особі керівника Рябовол В.П. та товариством з обмеженою відповідальністю "Візит Фармація” в особі директора Бруснакова Ю.А.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1015 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты