Понеділок, 20.05.2024, 04:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 29 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
10:32
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 26 проектів рішень. Затверджено – 25.
Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Брунцвік Н.В. прозвітувала про стан виконання рішення виконавчого комітету від 27 квітня 2012 року №211 «Про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2011/2012 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 року».  
12           З метою завершення підготовки господарського комплексу міста до його сталої роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 року доручено керівникам установ, організацій та підприємств усіх форм власності до 1 вересня поточного року забезпечити: завершення робіт у відповідності до правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду; завершення робіт по ремонту покрівель, приміщень, котелень, систем автономного опалення і їх готовність до роботи в осінньо-зимовий період; заготівлю протиожеледних посипкових матеріалів у кількості, що необхідна для посипання території, закріпленої за підприємствами, згідно з генеральним планом санітарної очистки міста Знам’янки та прибирання даної території, в тому числі від снігу. Доручено комунальному підприємству «Шляховик» до 1 жовтня поточного року забезпечити: підготовку дорожньої прибиральної техніки до експлуатації у зимовий період; проведення ремонтних робіт мереж зовнішнього освітлення міста.
Виконавчий комітет надав дозвіл управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства на виготовлення кошторисної документації на поточний та капітальний ремонт доріг комунальної власності, укладання відповідних договорів на проектні роботи, послуги технічного нагляду, проведення експертизи кошторисної документації. Виконавчий комітет визначив першочергові об’єкти на які необхідно виготовити кошторисну документації, а саме:
«Капітальний ремонт вул. Луначарського від проспекту ВЛКСМ до вул. Матросова в м. Знам’янка Кіровоградської області»;
«Капітальний ремонт вул. Луначарського від вул. Володарського до вул. Дмитрівської в м. Знам’янка Кіровоградської області»;
«Капітальний ремонт вул. Партизанської від вул. Дмитрівської до вул. Пролетарської»;
«Капітальний ремонт вулиці Коцюбинського в м. Знам’янка Кіровоградської області»;
«Поточний ремонт вул. Тельмана від вул. Осадчого до вул. Петровського»
«Поточний ремонт вул. Глібко від приміщення територіального центру ( район житлового будинку №6 по вул. Глібко) до вул. Мусоргського в м. Знам’янка Кіровоградської області»;
«Поточний ремонт вул. Ворошилова в м. Знам’янка Кіровоградської області»;
«Поточний ремонт вул. Енергетиків від вул. Фрунзе до вул. Калініна в м. Знам’янка Кіровоградської області».
З метою реалізації Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янки на 2011-2015р.р., покращення стану житлово-комунального господарства міста виконавчий комітет визначив замовником робіт по об’єкту: «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення вулиць міста, а саме: вул.. Ворошилова від вул.. Дмитрівської до пров. Чайковського, вул.. Будьонного від вул..Дмитрівської до пров. Желябова; вул.. Маяковського від пров. II-ий Парковий до вул.. Дзержинського» - управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Надано дозвіл управлінню на виготовлення проектно-кошторисної документації по даному об’єкту.
У зв’язку з тим, що Знам’янською міською радою виділено недостатньо коштів на харчування дітей в ДНЗ міста у 2012 році і відсутня можливість збільшення зазначених видатків з причини обмежених фінансових ресурсів міста, виконавчий комітет встановив з 1 серпня 2012 року розмір батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ міста у сумі 7 грн. у день, а вартість дітодня – у розмірі 14 грн. на одну дитину.
Виконавчий комітет надав дозвіл приватному підприємству «Продюсерський центр «Гастролі в Україні» на розміщення та проведення гастрольних вистав цирку-шапіто «Аріна» на площі перед міським Палацом культури з 23.07.2012р. по 12.08.2012р.
Виконавчий комітет встановив комунальному підприємству «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» тариф на послугу водовідведення для мешканців житлового будинку №6а по вул.. Г.Сталінграду: 3,88 грн. при наявності лічильника за 1 куб.м. (з ПДВ 20% та рентабельністю 12%); 22,14 грн. (з ПДВ 20% та рентабельністю 12%) при відсутності лічильника, середньо-розрахунковий тариф на одного мешканця за місяць.
Розглянувши заяву настоятеля релігійної громади (парафії) Святої мучениці Тетяни Олександрійської єпархії УПЦ, м. Знам’янка Потапчука В.Ю. про надання дозволу на встановлення двох Православних Хрестів у місті при в’їзді до міста та виїзді з міста, виконавчий комітет погодив релігійній громаді встановлення Православних Хрестів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 740 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты