Субота, 04.05.2024, 19:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
11:43
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         12 жовтня 2012 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 34 проекти рішень. Затверджено -34.
На виконання соціальних ініціатив Президента України Януковича В.Ф. щодо зниження цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення для соціально незахищених верств населення, покращення соціального обслуговування, та з метою розширення мережі соціальних аптек міста для задоволення потреб населення міста у медикаментах за доступними цінами рішенням виконавчого комітету, за згодою суб`єкта господарювання, включено до переліку аптек, що будуть забезпечувати соціальне обслуговування незахищених верств населення міста, мережу аптек товариства з обмеженою відповідальністю "Цілительниця", які розташовані по вулиці Пролетарській, будинок 45, вулиці Привокзальній, будинок 20-б та вулиці Жовтневій, 20.
На виконання розпорядження голови облдержадміністрації С.Ларіна від 20 січня 2011 року № 45-р «Про реалізацію проекту «Купуй Кіровоградське», виконання завдань, визначених обласною програмою «Центральний регіон – 2015», та з метою розширення мережі соціальних магазинів міста для задоволення потреб населення міста у товарах за доступними цінами рішенням виконавчого комітету за згодою суб`єкта господарювання включено до переліку соціальних магазинів міста мережу магазинів "Пан Халявський" приватного підприємця Лежанського О.М., що розташовані на території комунального підприємства "Ринокторгсервіс", по вулиці Матросова та вулиці Привокзальній, 1.
Заслухавши інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Брунцвік Н.В., з метою цільового використання бюджетних коштів, в інтересах територіальної громади рішенням виконавчого комітету надано дозвіл управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради на укладання відповідних договорів на будівельно-монтажні роботи, послуги авторського та технічного нагляду та ін. по об’єктах, фінансування яких протягом 2012 року здійснюється за кошти міського бюджету, а саме: «Реконструкція системи теплопостачання приміщень Знам’янської міської ради по вул. Жовтневій,17 в м. Знам’янка Кіровоградської області»; «Реконструкція системи теплопостачання приміщень Знам’янської міської ради по вул. Жовтневій,19 в м. Знам’янка Кіровоградської області»; «Реконструкція системи теплопостачання приміщень гаражів Знам’янської міської ради по вул. Жовтневій,19 в м. Знам’янка Кіровоградської області».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 788 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты