Неділя, 19.05.2024, 06:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 9 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
11:29
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         9 листопада 2012 року перший заступник міського голови В.Джулай провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 34 проекти рішень. Затверджено - 32 .Два проекти рішень – знято з розгляду.
У зв’язку з підготовкою до святкування Новорічних свят виконавчий комітет вирішив організувати ялинкові базари на територіях ринків міста та центральній площі біля міського Палацу культури. З цією метою оголошено відкритий конкурс та затверджено Положення про проведення конкурсу на надання місць для торгівлі яликами на центральній площі.
Виконавчим комітетом внесені зміни та доповнення до додатку 3 рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 13.07.2012 року № 356 «Про затвердження напрямків використання коштів по видатках на проведення робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг міста, що належать до комунальної власності, а також на потреби дорожнього господарства, що будуть здійснюватись за рахунок коштів субвенції з державного, обласного бюджетів та спеціального фонду міського бюджету в новій редакції».
Директор міськрайонного центру зайнятості Компанієць Л.В. доповіла на засіданні щодо працевлаштування підприємствами міста соціально незахищених категорій населення в рахунок 5% квоти за січень-жовтень 2012 року. Виконавчий комітет доручив директору ТОВ "Агропродукт” Вітру В.В., начальнику дистанції сигналізації та зв'язку Васяновичу М.В., начальнику станції Знам'янка Мірошниченку І.С., начальнику Знам'янського управління експлуатації газового господарства Самаріну Ф.В., головному лікарю Знам’янської відділкової лікарні Тимошенку С.М., директору психоневрологічного інтернату Кадацькому В.І. взяти під особистий контроль підготовку робочих місць для 100 % виконання рішення виконавчого комітету від 08 грудня 2011 року № 703. У разі відмови у працевлаштуванні на роботу громадян з числа зазначених категорій населення, у межах встановленої квоти, стягується штраф у розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат за кожну таку відмову.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 703 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты