Середа, 08.05.2024, 21:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 23 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
11:50
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         23 листопада 2012 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 30 проектів рішень. Затверджено -30 .
Розглянувши письмове звернення начальника будівельно-монтажного експлуатаційного управління № 3 Одеської залізниці Лелеки І.Л. та надані техніко-економічні розрахунки вартості 1 Гкал на послугу теплопостачання для комендатури військових сполучень за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева,10, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги виконавчим комітетом встановлено даному управлінню вартість 1 Гкал для виробленої теплової енергії для комендатури військових сполучень в розмірі 917,09 грн. з урахуванням ПДВ 20%. Також встановлено вартість 1Гкал виробленої теплової енергії для СЕС та залізничної прокуратури за адресою: м. Знам’янка, вул. Свердлова, 25-А, в розмірі 851,12 грн. з урахуванням ПДВ 20 %.
З пуском у експлуатацію загальноосвітньої школи № 5 виконавчим комітетом прийнято рішення: перевести в неї НВК Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей», вивільнивши приміщення НВК № 2., дитячу музичну школу перевести у вивільнене приміщення НВК № 2, відновивши в приміщенні музичної школи роботу дошкільного навчального закладу № 1. Секції греко-римської боротьби та велоспорту спортивної школи перевести у вивільнене приміщення НВК № 2 та відновити роботу дошкільного навчального закладу № 58. Міському фінансовому управлінню передбачити у міському бюджеті кошти на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів № 1, 58 у вивільнених приміщеннях згідно законодавства та Закону України «Про дошкільну освіту».
Виконавчий комітет вирішив провести приписку громадян 1996 року народження до призовної дільниці з 8 січня по 31 березня 2013 року у приміщенні Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату.
З метою ефективного управління майном комунальної власності міста та на виконання повноважень, наданих міською радою, виконавчим комітетом внесено зміни до п.13 Положення про комісію з приватизації та надання в оренду комунального майна територіальної громади м.Знам’янка, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам”янської міської ради від 24 грудня 2010 року № 542, виклавши його в новій редакції:
«Договір купівлі-продажу є підставою для внесення коштів у банківську установу на обумовлений договором рахунок, як оплату за придбаний об’єкт приватизації. Покупець зобов’язаний внести зазначені платежі протягом 30 календарних днів з моменту переходу до нього права власності на об’єкт приватизації.
Термін оплати при письмовому зверненні покупця може бути продовжено виконавчим комітетом до 6 місяців».

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 735 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты