Четвер, 02.05.2024, 03:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 25 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
14:02
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         25 cічня 2013 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 35 проектів рішень. Затверджено - 35 .
З метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста, та на підставі рішення міської ради від 21 грудня 2012 року № 789 "Про перелік об’єктів комунальної власності міста, що пропонуються в оренду на конкурсних засадах в 2013 році” виконавчим комітетом надано право відділу освіти на укладання договорів оренди на :
• приміщення спортивних залів загальноосвітніх навчальних закладів у поза навчальний час та в вихідні дні;
• спортивний зал у поза навчальний час (погодинно);
• міський стадіон (погодинно);
• приміщення по вул.Чайковського,11;
• приміщення актового залу БДЮТ (погодинно), загальною площею 278 кв.м.
Виконавчим комітетом внесені доповнення до рішення виконавчого комітету від 14.12.2012 р. № 732 „Про встановлення тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Зоряний”, розташованого за адресою: м. Знам’янка, вул. Привокзальна,12”, доповнивши його наступними пунктами, що передбачають надання управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Знам'янської міської ради об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку „Зоряний” списків пільгових категорій населення та проведення відповідної оплати.
З 1 лютого 2013 року в Знам’янській міській станції юних техніків рішенням виконавчого комітету відновлено роботу гуртка «Комп’ютерна грамота, WEB дизайн».
 Внесені та затверджені зміни до схеми та розкладу руху автобуса на маршруті № 9 Готель – Геоід (вул. Будьонного, 203 А). Автобус буде здійснювати заїзд на зупинку «Залізничний вокзал».
Виконавчий комітет ліквідував координаційну раду з питань соціального супроводу сімей у кризових ситуаціях та утворив дорадчий орган по роботі із сім’ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах, та затвердив його Положення.
Розглянуто ряд питань, які містять інформацію з обмеженим доступом, зокрема, про розгляд заяви стосовно призначення опікуна; про взяття на квартирний облік та внесення змін до облікових справ з квартирного обліку; про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты