Субота, 04.05.2024, 14:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 8 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
18:39
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         8 лютого 2013 року міський голова І.Крижановський провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 27 проектів рішень. Затверджено - 26 .
Відповідно до статті 16 Закону України "Про військовий обов`язок та військову службу”, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 352 від 21.03.2002 року „Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу" виконавчим комітетом прийнято рішення провести у строки, встановлені Указом Президента України призов на строкову військову службу громадян України 1995 року народження, які не мають права на відстрочку від призову, а також призовників старшого віку, у яких закінчилась дія раніше наданої відстрочки.
Затверджено перелік послуг з утримання будинків i споруд та прибудинкових територій для житлових будинків комунальної власності територіальної громади міста, балансоутримувачами яких є комунальне підприємство „Житлово-експлуатаційна контора №1, встановлено середньозважений розмір тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для комунальних підприємств „ Житлово-експлуатаційна контора №1” відповідно до затвердженого переліку послуг та тарифи за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території ( грн. за 1 кв.метр ) загальної площі по кожному будинку окремо, які знаходяться на балансі даного підприємства . Також надано дозвіл КП „ЖЕК №1” нараховувати плату за надані послуги по вивезенню, складуванню та утилізації твердих побутових відходів мешканцям кооперативних будинків та ОСББ, які не є на балансі ЖЕК №1 в розмірі складової частини тарифу від загальної площі квартири, згідно тарифу вартості послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій затвердженого даним рішенням . Цим же рішенням встановлено по Знам’янській ЖЕК №1 тарифи :
• на послугу по вивезенню, складуванню та утилізації твердих побутових відходів з урахуванням ПДВ для мешканців приватного сектору :
– 38,59 грн. за 1 куб.м.;
– 4,63 грн. на одного мешканця;
• на послугу по вивезенню складуванню та утилізації твердих побутових відходів з урахуванням ПДВ для організацій, підприємств бюджетної сфери – 43,18 грн. за 1 куб.м., для інших споживачів та приватних підприємців – 56,32 грн. за 1 куб.м.
• прибирання прибудинкової території для мешканців будинків з урахуванням ПДВ: по вул.Маяковського,42 – 0,2810 грн. кв.м. в місяць; по вул.Фрунзе,95 – 0,2810 грн. кв.м. в місяць;
• обслуговування ДВК для мешканців будинків з урахуванням ПДВ: по вул.Маяковського,42 – 0,0380 грн. кв.м. в місяць; по вул.Фрунзе,95 – 0,0380 грн. кв.м. в місяць; по вул. Привокзальній,12 – 0,0380 грн. кв.м. в місяць;
• освітлення місць загального користування для мешканців будинків з урахуванням ПДВ: по вул.Маяковського,42 – 0,0910 грн. кв.м. в місяць; по вул. Привокзальній,12 – 01157 грн. кв.м. в місяць.
Розглянуто ряд питань, які містять інформацію з обмеженим доступом, зокрема, про розгляд заяви стосовно призначення опікуна та про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування.








Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты