Понеділок, 06.05.2024, 03:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 26 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
12:28
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 28 проектів рішень. 2 – знято з розгляду. Затверджено – 26.
Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини щодо надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, виконавчий комітет вирішив надати одноразову допомогу особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 18-річного віку, в розмірі 1810 гривень 00 копійок кожному.
Виконавчий комітет затвердив положення про архітектурно-містобудівну раду при управлінні містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам'янської міської ради у новій редакції та новий склад ради.
Розглянувши звернення президента ДЮТК «Лада» Бельша Д.О. про надання дозволу на проведення Всеукраїнського фестивалю східного танцю, виконавчий комітет надав дозвіл на проведення 03 травня 2013 року у приміщенні міського Палацу культури Всеукраїнського фестивалю.
Розглянувши заяву директора ПП „Агроімпульс” гр. Коноваленка С.О. про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет надав йому дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на встановлених парапетних огорожах вздовж проїжджих частин вулиць міста Знам’янка:
• біля зупинки громадського транспорту на Привокзальній площі навпроти магазину „Квіти”, довжиною 16.0 метрів;
• біля зупинки громадського транспорту навпроти магазину „АТБ” по вул. Фрунзе,2-В, довжиною 20.0 метрів;
• навпроти житлового будинку № 39/38 по вул. Жовтневій, довжиною 8.0 метрів;
• по вул. Жовтневій вздовж центральної площі біля Палацу культури.
За результатами проведеного 17 квітня 2013 року конкурсу з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування № 9 Готель-Геоід, виконавчий комітет міської ради затвердив рішення конкурсного комітету, визнавши переможцем конкурсу приватного підприємця Цигульського Михайла Всеволодовича. Доручено управлінню економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі підготувати з приватним підприємцем Цигульським М.В. договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 9 Готель-Геоід терміном дії до 31 грудня 2014 року.
Відповідно до статті 31 Закону України "Про зайнятість населення” виконавчий комітет затвердив перелік видів громадських робіт на підприємствах, організаціях та установах міста за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та перелік підприємств.
Виконавчий комітет надав дозвіл міському Палацу культури на проведення 28 квітня 2013 року у приміщенні фойє міського Палацу культури, загальною площею 372,8 кв.м. ярмарку – продажу взуття.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 870 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты