Середа, 01.05.2024, 16:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 31 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
16:47
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12         Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 27 проектів рішень. Затверджено 26. 1 – не прийнято.
Виконавчий комітет задовольнив прохання ПАТ "Кіровоградобленерго" та з метою підвищення якості надання послуг населенню міста і району дозволив підприємству облаштувати автомобілі УАЗ-2206 державний номер ВА9732АТ (основний) та УАЗ-2206 державний номер ВА9702АТ (запасний) мобільним касовим апаратом MINI-T400ME.
Розглянувши клопотання керівника комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» Дегтяря Е.Г. про укладення договорів з суб’єктами підприємницької діяльності на технічне обслуговування внутрішньо будинкових мереж, виконавчий комітет міської ради зобов’язав комунальне підприємство укласти договори про надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій з власниками – суб’єктами підприємницької діяльності (наймачами, орендарями) житлових та нежитлових приміщень в житлових будинках, що знаходяться на балансі даного підприємства.
Виконавчий комітет: затвердив перелік спеціалізованих служб цивільної оборони міста; доручив керівникам підприємств, організацій і установ міста, на які покладені функції по створенню спеціалізованих служб цивільної оборони міста у місячний термін внести зміни до Положень та інших організаційних документів спеціалізованих служб цивільної оборони.
Розглянувши звернення відділу культури і туризму про надання дозволу міському Палацу культури на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення міського Палацу культури з ТОВ «Медичний центр «Офтомед» для проведення діагностики та лазеротерапії зору громадян міста, виконавчий комітет надав дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення (кімнати № 3 загальною площею 16,9 кв.м.) 10 - 12 червня 2013 року з ТОВ «Медичний центр «Офтомед» для проведення діагностики та лазеротерапії зору громадян міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1054 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты