Неділя, 28.04.2024, 12:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 17 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
16:43
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
 
12 17 червня відбулося засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради під головуванням першого заступника міського голови В.Джулая.  
Членами виконавчого комітету розглянуто 29 проектів рішень. А саме: про передачу з балансу комунального підприємства «Міська аварійна служба» на баланс комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора № 1» кредиторської заборгованості; про розгляд результатів ревізії Знам’янського комунального підприємства «Шляховик»; про взяття на квартирний облік; про затвердження складу опікунської ради та Положення про опікунську раду та ряд інших питань.
Виконавчий комітет надав Знам'янському міському комунальному підприємству "Шляховик" містобудівні умови та обмеження на будівництво пам'ятного технічного знаку — "Електровоз ВЛ 60 пк—1000" по вул. Жовтневій на території міського парку відпочинку. Цим же рішенням було зобов’язано ЗМКП "Шляховик":
- направити декларацію про початок виконання будівельних робіт до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Кіровоградській області;
- здійснити прийняття в експлуатацію закінченого об’єкта будівництва;
- заключити договір з локомотивним депо Знам'янка державного підприємства "Одеська залізниця" про технічне утримання пам'ятного технічного знаку — "Електровоз ВЛ 60 пк—1000" по вул. Жовтневій у м. Знам'янка на території міського парку відпочинку.
Розглянувши звернення начальника відділу культури і туризму Бабаєвої С.М. про надання дозволу на проведення ярмарку – продажу, виконавчий комітет надав дозвіл на проведення ярмарку – продажу 20 – 24 червня 2013 року .
Взято до відома повідомлення Знам’янських міських організацій Комуністичної партії України, Партії регіонів, Соціалістичної партії України, ветеранської організації відділу робітничого постачання, ветеранської організації локомотивного депо ст.Знам’янка, міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту, ветеранської організації смт. Знам’янка Друга про проведення 22 червня 2013 року біля міського Палацу культури антифашистського мітингу жителів міста проти фашизації суспільства та політичного екстремізму, час проведення: 9.00- 9.40.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 960 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты