Субота, 20.04.2024, 03:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 27 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
11:12
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
   
12         27 червня 2013 року перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович провів засідання виконавчого комітету.
До порядку денного було включено 19 питань. Серед них: про створення психолого-медико-педагогічної консультації при методичному кабінеті та ліквідацію логопедичного пункту, підпорядкованих відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради; про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 09.09.2011р.№533 «Про затвердження генерального плану санітарної очистки міста Знам’янка в новій редакції»; про скасування рішення виконкому від 12.04.2013 року №176 «Про надання в оренду частини підвального приміщення по вул. Примакова,66 Знам`янському клубу єдиноборств «Піт-Файтер»; про підсумки роботи господарського комплексу міста в осінньо-зимовий період 2012/2013 року та підготовку його до стабільного функціонування в осінньо–зимовий період 2013/2014 року; про надання дозволу на розміщення реклами вздовж проїжджих частин вулиць у м. Знам’янка, про розгляд житлових питань.
Окрім того, на засіданні виконавчого комітету було затверджено «Правила приймання стічних вод абонентів у комунальні системи каналізації ОКВП "Дніпро-Кіровоград" по місту Знам'янка".
Під час засідання члени виконкому заслухали звіти з усіх питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення. Виконавцям були надані відповідні доручення.
З текстом прийнятих вішень можна ознайомитися на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Міськвиконком» - «Рішення виконавчого комітету».

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 960 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты