Середа, 24.04.2024, 08:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 8 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
10:30
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

12

Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 21 проектів рішень. Затверджено - 14.

Перед початком засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з ювілеєм селищного голову смт Знам’янка Друга Москаленко Сергія Борисовича.

«Ваш професіоналізм і досвід людини, що має тверді переконання, мудрість і відданість своїй справі, принциповість і вміння працювати з людьми, заслужено здобули Вам авторитет і визнання серед колег та мешканців смт Знам’янка Друга. Бажаю Вам здоров'я, успіхів, натхнення і благополуччя. Миру і злагоди Вам і Вашим близьким! - зазначив Сергій Іванович

12

Розглянувши звернення В.о. головного лікаря КЗ "Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка" Л.Б.Полежай, відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996р. №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих закладах освіти», виконавчий комітет міської ради встановив вартість медичних оглядів для підприємств, установ, організацій, суб'єктів підприємницької діяльності та лабораторних, діагностичних послуг для відомчих медичних оглядів, що надаються КЗ "Знам’янська міська лікарня ім. А. В. Лисенка".

Проаналізувавши виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2015 рік,виконавчий комітет міської ради затвердив перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2016 рік та звіт перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2015 рік.

З метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства, на підставі постанови НКРП від 15.01.2015 року № 13 «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), постанови КМУ від 01.10.2014 року № 532, виконавчий комітет міської ради визнав таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 11.05.2012 року № 236 «Про затвердження порядку надання послуг по встановленню та періодичній повірці засобів обліку холодної води для споживачів категорії населення – абонентів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» в м. Знам’янка».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты