П`ятниця, 05.07.2024, 18:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 28 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
09:04
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

12

Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 27 проектів рішень. Затверджено 22

Члени виконкому заслухали, обговорили та взяли до відома звіт міського голови С.І.Філіпенка, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2016 рік.

Про роботу управління соціального захисту населення в розрізі програми звітувала його начальник А.М.Волошина. Вона доповіла про виконання основних програм – соціального захисту населення, зайнятості населення м.Знам’янки, соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців, поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих; збереження історичної пам’яті про перемогу у Великій Вітчизняній війні. Інформацію взято до відома.

На засіданні виконавчого комітету було заслухано звіти керівників про роботу за 2016 рік – відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі, КП «Бюро технічної інвентаризації», КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг». Затверджено й перелік послуг Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради у новій редакції (містить 232 послуги).

З метою упорядкування і підвищення якості роботи, затверджено перспективний план роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради. Розглянуто ряд проектів рішень про надання дозволів підприємцям на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів, проведення ярмарку, погодження на розміщення та проведення гастрольних заходів цирку-шапіто «Кобзов».

Виконавчий комітет також розглянув стан виконання протокольних доручень, наданих на попередніх засіданнях міськвиконкому.

Вікторія МІРКЕВИЧ

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты