Субота, 20.04.2024, 11:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 21 » Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
12:48
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 20 проектів рішень. Затверджено 19. З них - 7 рішень про постановку на квартирний облік учасника бойових дій.

На засіданні виконавчого комітету Знам’янської міської ради було заслухано інформацію про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації . Зокрема, чистий дохід від реалізації продукції, робіт, послуг збільшився на 58,6 тис. грн. в порівняні з І півріччям 2016 року  або на 28,2 %. Витрати підприємства  за звітний період збільшилися на 54,4 тис. грн. або на 27,1 %, а саме: на 32,9%  збільшилися  витрати на оплату праці, на 25,7% зросли нарахування на заробітну плату, на 1,0%  зросли матеріальні  витрати, інші операційні витрати збільшились на 23,8 %. В звітному періоді фінансове становище підприємства покращилося  в порівнянні з минулим роком. Підприємство отримало прибуток  в сумі 12,4 тис. грн., що на 4,9 тис. грн. більше ніж в  І півріччі 2016 року. У  І півріччі 2017 року вартість 1 нормо-години склала 46,99 грн. та залишилась на рівні минулого року. Розмір середньомісячної заробітної плати збільшився на 41,1 % і на кінець звітного періоду склав 5051 грн. За результатами фінансово-економічних показників діяльності за І півріччя 2017 року виконавчий комітет міської ради вирішив визнати роботу комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" задовільною.  

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кузіної І.П. та головного редактора газети "Знам’янські вісті" Коленченко Н.І. про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства за підсумками І півріччя 2017 року, виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив роботу редакції газети "Знам’янські вісті" визнати задовільною. Слід зазначити, що витрати підприємства за звітний період склали  373,1 тис. грн. проти 358,7 тис. грн. за І півріччя 2016 року, збільшились  на  14,4 тис. грн. або на 4,0 %, в основному за рахунок збільшення матеріальних витрат на 13,6 тис. грн., нарахування на заробітну плату на 1,4 тис.грн. та інших операційних витрат на 1,1 тис.грн., зменшились витрати на оплату праці на 2,4 тис.грн. за рахунок зменшення середньооблікової чисельності працюючих (з 9 до 7 осіб).  Середньомісячна заробітна плата зросла на 1133,0 грн. Собівартість газети збільшилась на 0,11 грн. На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Прибуток склав 0,5 тис. грн.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кузіної І.П. та керівника комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" Чернявського О.М. про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" за підсумками І півріччя 2017 року, виконавчий комітет міської ради вирішив визнати роботу комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" задовільною. 

Виконавчий комітет Знам’янської міської ради погодив розмір щомісячної плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка та встановив з 01 вересня 2017 року батьківську плату у залежності від обраного фаху навчання в таких розмірах:
для учнів фортепіанного відділу - 90 гривень;
для учнів народного відділу (клас гітари) - 90 гривень;
для учнів музично-теоретичного відділу (клас сольного співу) - 80 гривень;
для учнів струнно-смичкового відділу - 80 гривень;
для учнів народного відділу (класи домри, баяну, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) - 80 гривень;
для учнів в класі хореографії (народно-сценічний танець) - 40 гривень.

Заслухано звіт про роботу відділу земельних питань за І півріччя 2017 року.

Розглянуто питання «Про стан виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету міської ради за І півріччя». Членами виконкому відмічено, що всі засідання виконкому, засідання постійних комісій виконувались згідно плану.

Розглянувши повідомлення пастора релігійної організації Християн Віри Євангельської Бичкова Олександра Леонідовича про проведення публічного богослужіння, дата та місце проведення: 24 вересня 2017 року з 17.00 по 20.00 годину у міському Палаці культури, виконавчий комітет міської ради взяв до відома вищезазначене повідомлення та надав дозвіл на проведення публічного богослужіння.

Виконавчий комітет міської ради взяв до відома повідомлення начальника Знам’янського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Самофалової Р.П. «Про проведення інформаційно-просвітницьких заходів в місті» щодо встановлення інформаційного намету з 10.00 по 13.00 год. 19.09.2017р., 20.09.2017р., 26.09.2017р., 27.09.2017р.  на площі біля міського Палацу культури та надав дозвіл на встановлення вищезазначеного інформаційного намету відповідно до зазначених термінів

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 27 липня 2017 року №204 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26.02.2016 р. №66», виконавчий комітет міської ради затвердив список інвалідів для виконання безкоштовного капітального ремонту житла. 

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів виконавчих органів затверджено перспективний план роботи структурних підрозділів на IV квартал.

Під час засідання виконавчого комітету надійшла пропозиція включити на чергове засідання питання «Про стан готовності закладів освіти до осінньо-зимового періоду 2017/2018»

Заслухано хід виконання протокольних доручень про поточний ремонт покриття дитячого майданчика, розташованого за приміщенням КДЮСШ та «Про проведення культурно-розважальних заходів на південній частині міста і привокзальному мікрорайоні.

Під час засідання виконавчого комітету міським головою С.Філіпенком було надані протокольні доручення щодо обрахунку потреби у додаткових коштах на виплату заробітної плати працівникам музичної школи; Розроблення програми по впровадженню збирання роздільного сміття; Підготовки інформації по результатам перевірки Східного офісу держаудитслужби; Розроблення плану роботи головного спеціаліста сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ в частині складання адміністративних протоколів та звітуванні  про проведену роботу.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты