Субота, 20.04.2024, 06:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 25 » Відбулося друге пленарне засідання чергової тридцять першої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
14:58
Відбулося друге пленарне засідання чергової тридцять першої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулося друге пленарне засідання чергової тридцять першої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

В цей день пролунали слова привітання з Днем народження для депутата міської ради Мацка Володимира Васильовича.

Депутати розглянули питання, що були внесені до порядку денного.

Під час обговорення звіту міського голови про роботу виконавчих органів за І квартал 2017 року виступили депутати міської ради Н.Тесленко, Н.Тишкевич, С.Каратєєв, які зокрема підняли питання: проведення роботи з власниками захаращених житлових будинків та попередження утворення несанкціонованих сміттєзвалищ; своєчасного повідомлення населення міста про проведення засідань виконавчого комітету; затвердження необхідного обсягу лімітів на споживання природного газу під час наступного опалювального сезону; удосконалення роботи двірників шляхом використання відповідних механізмів та машин; стану розгляду та надання відповідей на депутатські запити; необхідності будівництва Алеї Слави вшанування загиблих знам’янчан в зоні проведення АТО; якості підготовки збірки  «Вони боронили Україну. Герої АТО Знам’янщини»; щодо необхідності навчання депутатів та представників громадських організацій.

Розглядаючи питання «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за 2016 рік» було звернуто увагу на необхідність: підтримки комунального підприємства «Знам’янський ККП» ( кер. М.Коротченко) шляхом визначення його замовником робіт з капітального ремонту житлового фонду, фінансування яких проводиться за рахунок коштів міського бюджету; виконання рішення міської ради про створення Наглядових рад при комунальних підприємствах міста.

Депутати затвердили Положення про співфінансування виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку м.Знам’янка. Відповідно до пропозицій, було підтримано розмір співфінансування  за рахунок ОСББ не більше 10% загальної вартості робіт.

Присутні заслухали заяву депутатів Знам’янської міської ради, яку зачитала депутат міської ради Н.Тишкевич щодо необхідності вирішення питання впорядкування питання перевезень в місті. Дане питання було також широко обговорене в різному.

Також були підтримані звернення депутатів міської ради: 

Мацка Володимира Васильовича щодо підняття мінімального розміру пенсії та ситуацією пов’язаною з відсутністю порядку перерахунку пенсій держслужбовцям; 
Тишкевич Наталії Миколаївни щодо: необхідності законодавчого врегулювання питання ввезення  та перебування на митній території України автомобілів з іноземною реєстрацією та припинення переслідувань владою водіїв і фактичних власників таких автомобілів; необхідності прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посиленням державного контролю за використанням і охороною земель».

В різному депутат міської ради Н.Тишкевич зачитала лист депутатів міської ради щодо вирішення питання автобусних перевезень в місті.
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко під час обговорення даного питання відмітив, що перш ніж винести на засідання виконавчого комітету питання підвищення плати за проїзд в міському автомобільному транспорті, розрахунки, надані ПП «Орбіта», були детально перевірені. Збільшення вартості проїзду на 1 грн. відбулося й в інших містах Кіровоградської області, а не тільки в нашому місті. 

В обговоренні даного питання прийняли участь депутати міської ради Н.Тесленко, Н.Тишкевич, С.Філіпова, Ю.Майборода,О.Рубан, а також ПП Назаренко, Д.Сурдул – голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, які висловили свої власні думки та поставили запитання керівнику ПП «Орбіта» С.Постиці. Участь в дискусії прийняли й працівники ПП «Орбіта», мешканці міста.

Секретар міської ради Н.Клименко в різному запросила депутатів прийняти 26 квітня 2017 року участь у міських заходах з нагоди відзначення   річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС. Наталя Миколаївна нагадала депутатам, що 01 травня 2017 року закінчується термін подання електронних декларацій за 2016 рік та звернулася з проханням сумлінно віднестися до виконання вимог чинного законодавства з питань запобігання корупції. 
На пленарному засіданні також було оголошено інформацію про заяви, що подані депутатами міської ради О.Луцом та О.Кузіним про закріплення їх за згодою за виборчими округами №№31,32 та №24 відповідно. Раніше по даним виборчим округам були закріплені А.П.Мороз та С.Кліпацький, які достроково припинили свої повноваження  депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: А.Іщенко – помічник-консультант Народного депутата України О.Довгого,  А.Тесленко – депутата Кіровоградської обласної ради, В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління,  Д.Сурдул – голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських організацій політичних партій, працівники ПП «Орбіта», помічники-консультанти депутатів міської ради, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 8 депутатів міської ради: Л.Семиніна – відпустка,  Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, С.Бойко, О.Тітарєв, С.Гуров, Н.Данасієнко, - виробнича необхідність, О.Карнаух – за сімейними обставинами,  Н.Коленченко –  лікаряний.
    

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради 
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 876 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.4/7

Кировоград: новости и сайты