П`ятниця, 19.04.2024, 14:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 7 » Відбулося друге засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця" "Краще ОСББ"
07:23
Відбулося друге засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця" "Краще ОСББ"
12
Під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося друге засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Відповідно до рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 23.11.2016 року № 327  " Про організацію міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" та рішення комісії від 25.05.2017 року, станом на 06.06.2017 року отримано підсумкові довідки про виконані роботи, за період з 01.12.16 по 01.06.17, та фотографічні матеріали для участі у фінальній частині зазначеного огляду-конкурсу: 

у номінації на звання "Краща вулиця" від голів квартальних комітетів вулиць Миру та Соломії Крушельницької; 

у номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок" від секретарів та голів будинкових комітетів усіх 5 житлових будинків, що подавали заяви на участь, а саме: № №6/8 по вул. Братів Лисенків; №16 по вул. Григорія Сковороди; № 87 по вул. Віктора Голого; №4 по вул. Привокзальній; №11 по вул. Партизанській;

у номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" від 7 з 8 голів ОСББ, що подавали заяви на участь, а саме: ОСББ «Співоче», вул. Привокзальна,9; ОСББ «Грушевського,33», вул. Грушевського,33; ОСББ «Світанок-Знам’янка, вул. Гагаріна,8;  ОСББ «Фенікс-3», вул. Привокзальна,3; ОСБ «Мрія», вул. Павлова,2; ОСББ «Знам’янське», вул. Калинова, 113-А; ОСББ «Фортуна-Жовтнева», вул. Михайла Грушевського,16.

Не надано, станом на 06.06.2017 року, підсумкові довідки про виконані роботи, за період з 01.12.16 по 01.06.17, та фотографічні матеріали в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" від голови ОСББ «Парковий-9» по вул. Михайла Грушевського,9. Враховуючи зазначене, дане ОСББ не було допущено до участі у фінальній частині конкурсу. Всі інші учасники, що подали документи, допущені до фінальної частини Конкурсу. 

Члени комісії обговорили також: необхідність отримання інформації про заборгованість за послуги газо-, водо-, електропостачання та водовідведення; зразок оціночного листа та підсумкового бюлетеня для голосування, а також визначилися із датою проведення візуального огляду учасників конкурсу з виїздом на місце.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо:

направлення листів до ЗУЕГГ, РЕМ та ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та  отримання інформації про заборгованість споживачів за надані житлово-комунальні послуги;

затвердження зразків оціночних листів міського огляду конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору";

затвердження підсумкового бюлетеня міського огляду конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" в якому члени комісії відображають підсумкову оцінку по кожному учаснику, що будуть потім узагальнені секретарем Комісії;

призначення дати першого виїзного засідання комісії на 13.06.2017 року під час якого будуть оглянуті конкурсанти у номінаціях на звання "Краща вулиця" та "Кращий багатоповерховий будинок".

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты