П`ятниця, 26.04.2024, 21:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 9 » Відбулося ІІ пленарне засідання тридцять шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
08:22
Відбулося ІІ пленарне засідання тридцять шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося ІІ пленарне засідання тридцять шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
У цей день пролунали слова привітання з днем народження для депутатів міської ради Олега Рубана та Миколи Тернового.
Враховуючи, що порядок денний не було затверджено в цілому, відповідно до п.2 ст. 28 Регламенту Знам’янської міської ради депутати голосували за включення кожного питання порядку денного окремо. За результатами голосування, сім проектів рішень не були включені до порядку денного.
За надання фінансової допомоги, виділеної міськрадою, для закупівлі запасних частин, міському голові Сергію Івановичу Філіпенку вручено грамоту від керівництва 34-го окремого мотопіхотного батальйону. Представник батальйону Олена Шуліка подякувала присутнім депутатам та всім, хто надає допомогу бійцям, що проходять службу в зоні проведення АТО. 
Детально обговорили депутати міської ради  рішення щодо внесення змін до міського
бюджету на 2017 рік. Голосування проводилося окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів, а також по окремих пропозиціях, що були внесені постійними комісіями та депутатами міської ради.
Підтримали депутати й рішення про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Ольги Карнаух, обраної в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Знам’янської міської територіальної організації Політичної партії «Опозиційний блок» у зв’язку із особистою заявою про складання нею депутатських повноважень за станом здоров’я.
Загалом, за результатами роботи другого пленарного засідання було затверджено 58 рішень, у тому числі 24 депутатських запити.
У різному начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Брунцвік ознайомила присутніх депутатів із змістом відповідей, що надійшли на адресу міської ради у відповідь на звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності вжиття заходів реагування з метою передачі у власність держави газорозподільних систем та їх складових, безоплатно наданих у користування суб’єктам господарювання недержавної форми власності, а також щодо відхилення проекту Закону України щодо скасування акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів та забезпечення збалансованості місцевих бюджетів внаслідок його скасування» (реєстр. №6286).
Міський голова зачитав заяви депутатів міської ради І.Микуляк, О.Рубана та Р.Кондратьєва про виключення їх зі складу депутатської групи «За Добре врядування» Знам’янської міської ради 7 скликання.
Депутат міської ради С.Лєвінте запропонував депутатам ознайомитися з проектами рішень, що оприлюднені на сайті міської ради, якими пропонується затвердити Положення про громадський бюджет міста Знам'янки та Міську Програму Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік, та прийняти участь в обговоренні даного питання 15.08.17 р. о 09.30 год. у залі засідань міської ради. Запросив також взяти участь у плануванні Стратегії розвитку нашого міста та першій сесії стратегічного планування Стратегія Знам'янка 2030, що має відбутися 19.08.2017 року о 09.30 хв.
Міський голова запросив присутніх взяти участь у святкових заходах з нагоди Дня міста. 
З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
У роботі сесії міської ради взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, С.Гребенюк - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови квартальних комітетів та ОСББ міста, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники громадських організацій, члени виконавчого комітету, представники засобів масової інформації, мешканці міста.
На сесії міської ради були відсутні 5 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, Н.Клименко, І.Зіньковська  – відпустка, С.Гуров – виробнича необхідність, Л.Семиніна – відрядження.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської
ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 846 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты