Понеділок, 06.05.2024, 12:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Відбулося храмове свято
13:58
Відбулося храмове свято
 
12         8 жовтня парафія преподобного Сергія Радонезького Олександрійської єпархії Української Православної Церкви міста Знам’янки святкувала Храмове свято. У святковому богослужінні взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О., начальник та головний спеціаліст відділу внутрішньої політики Загородня В.Г. та Зайченко О.А.
Божественну літургію відслужили правлячий архієрей Олександрійської та Світловодської єпархії Владика Антоній, духовенство Знам'янського благочиння. Після Божественної літургії відбувся хресний хід, Владика Антоній освятив храм, привітав усіх парафіян та гостей храму зі святом. До привітань долучилися міський голова Крижановський І.Б., настоятель УПЦ Сергія Радонезького о. Василь (Мазурок). Для усіх прихожан був організований святковий обід. У заході взяли участь близько 100 прихожан.
12         Міський голова Крижановський І.Б. поспілкувався із правлячим архієреєм Олександрійської та Світловодської єпархії Владикою Антонієм з питань діяльності релігійних організацій на території міста, співпраці з міськвиконкомом, проблем законодавчого забезпечення державно-церковних відносин, будівництва храму у місті. Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання діяльності УПЦ МП на території міста.
Голова комісії з питань сприяння контролю за дотриманням законодавства України про свободу совісті та релігійні організації, керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О. подякували Владиці Антонію за тісну співпрацю релігійних організацій з міськвиконкомом, допомогу міськвиконкому у проведенні благодійних заходів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты