П`ятниця, 03.05.2024, 08:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 23 » Відбулося перше засідання двадцять третьої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
15:46
Відбулося перше засідання двадцять третьої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12         23 березня 2012 року відбулося перше засідання двадцять третьої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання, яку провів міський голова І.Крижановський.  
На розгляд сесії було винесено 21 проект рішень. Одноголосно затверджено – 17. Одне знято при обговоренні порядку денного. Не підтримали депутати проект рішення "Про ставки земельного податку у м.Знам'янка з 01.01.2012 ( до моменту затвердження чергової грошової оцінки земель міста)». Один із проектів перенесено на друге засідання двадцять третьої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання, яке відбудеться 30 березня поточного року.
Депутати - О.Антоненко, Л.Делістьянов, В.Силко, В.Галицький, С.Бойко, Н.Адамович виступили із депутатськими запитами, більшість яких стосувалася вирішення питань житлово-комунального господарства та ремонту доріг.
Серед ключових моментів роботи сесії було питання "Про обмеження перебування у нічний час поза домівками неповнолітніх". З метою стабілізації криміногенної ситуації в підлітковому середовищі по м.Знам’янка, попередження, профілактики правопорушень, злочинів, скоєних підлітками та стосовно них, попередження заподіяння шкоди здоров’ю дітей, а також їх фізичному, інтелектуальному, психічному, духовному та моральному розвитку міська рада обмежила час перебування неповнолітніх дітей без супроводу батьків або осіб, які їх заміняють, поза домівками у літній період (травень-вересень) 23 годиною, у зимовий період (жовтень-квітень) 21 годиною.
 
12          Відповідно до законів України "Про Загальнодержавну програму "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2016 року", "Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей", розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1039-р "Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні" міська рада затвердила Міську програму з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року.
Після обговорення, депутати прийняли рішення про списання з балансу Знам'янського комунального підприємства теплових мереж основних засобів.
Рішенням міської ради інформація начальника управління економіки та власності Л.Нестеренко щодо виконання Міської програми "Центральний регіон – 2015" у 2011 році взята до відома та внесено ряд змін до переліку соціальних проектів Міської програми "Центральний регіон – 2015 ".
  Враховуючи необхідність впорядкування об’єктів торгівлі та сфери послуг на території м. Знам`янка, міська рада затвердила:"Положення про порядок розміщення стаціонарних об'єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення на території м.Знам`янки"; 
"Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Знам`янка"; "Порядок демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території м. Знам`янки";"Положення про порядок погодження режиму роботи об'єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення на території м. Знам`янки".


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 631 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты