Субота, 20.04.2024, 15:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 19 » Відбулося перше засідання міської міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення
16:24
Відбулося перше засідання міської міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення
 
12  19.01.2012 року у залі засідань міськвиконкому відбулося перше засідання міської міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення, яке провів перший заступник міського голови, голова комісії Джулай В.О. На порядок денний було винесено два питання:
- про стан підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення;
- про стан адресного господарства у м. Знам’янка.
З першого питання проінформував начальник міськрайонного управління статистики О.Рожков, який на початку свого виступу прокоментував заяви, що прозвучали у ЗМІ про перенесення перепису на 2013 рік, на сьогоднішній день ніяких офіційних документів щодо цього немає.
У своєму виступі Олег Анатолійович коротко ознайомив членів комісії з метою проведення перепису, офіційними документами, що регламентують його проведення.  
12 Зупинився на організаційних заходах, які були проведені управлінням статистики, ЖЕКом №1, міськвиконкомом та із залученням членів органів самоорганізації населення для належного виконання поставлених завдань. Звернув увагу на ряд проблем, які потрібно вирішити до початку перепису: визначення і уточнення переліку меж міста, відновлення зовнішнього освітлення та бродячі собаки. О.Рожков зауважив також, що перепис населення – це наймасштабніше суцільне статистичне спостереження і потрібно докласти максимум зусиль, щоб він пройшов на належному рівні.
По другому питанню інформував начальник спецінспекції В.Лобов, який повідомив, що протягом вересня-жовтня минулого року було відпрацьовано все адресне господарство міста. За результатами проведеної роботи спецінспекцією із 2230-ти будинків, на яких не було номерних знаків – 1335 встановлено, 685 – виписано попереджень, 294 – не проживають і 6 неіснуючих номерів. Робота в цьому напрямку продовжується.
За результатами проведено засідання В.Джулай дав ряд доручень та були окреслені питання, які необхідно розглянути на наступному засіданні комісії.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты