Субота, 11.05.2024, 12:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Відбулося пленарне засідання 34 сесії Знам’янської міської ради
15:34
Відбулося пленарне засідання 34 сесії Знам’янської міської ради
12        21 грудня відбулося пленарне засідання 34 сесії Знам’янської міської ради, яке провів міський голова Крижановський Ігор Борисович.
На порядок денний сесії було винесено 27 питань, які були розглянуті депутатами попередньо на засіданнях постійних комісій, чотири депутатських запитів. Усі запити були підтримані міською радою.
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011 р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», здійснивши збільшення доходів та перерозподіл видатків загального та спеціального фондів, відповідно до прогнозних надходжень та розрахунків головних розпорядників.
Депутати затвердили план роботи Знам’янської міської ради шостого скликання на 2013 рік, а також структуру апарату управління Знам’янської міської ради.
Міська рада затвердила Правила благоустрою та санітарного утримання міста Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та селища Водяно, за порушення яких передбачено адміністративну відповідальність у відповідності із Кодексом України про адміністративні правопорушення. Дія рішення поширюється на всі підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та підпорядкування, що знаходяться в межах міста Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та селища Водяне, а також громадян.
Крім цього, сесія розглянула і затвердила питання, які стосувалися комунальної власності міста.
На сесії міської ради депутати заслухали інформацію «Про стан виконання Міської програми забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян у м.Знам’янці на 2009-2012 роки», «Про хід виконання міської програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2015 роки».
Міська рада внесла зміни до Положення переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, надання згоди на виготовлення технічної документації, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты