Середа, 17.04.2024, 00:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 21 » Відбулося пленарне засідання чергової сорок шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12:53
Відбулося пленарне засідання чергової сорок шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося пленарне засідання чергової сорок шостої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

До початку сесії, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради на якому обговорили зміни до бюджету, що пропонуються до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 675 «Про міський бюджет на 2017 рік».
Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

За результатами роботи, депутати більшістю голосів затвердили 55 проектів рішень, у тому числі підтримали 11 депутатських запитів.
Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». Відповідно до п.1 ст.14 Регламенту Знам’янської міської ради  було обрано  лічильну комісію у кількості  2 осіб для засвідчення результатів голосування здійснених електронною системою.

Після затвердження рішення міської ради щодо змін до міського бюджету на 2017 рік, депутати заслухали інформацію начальника Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області І.Прохніцького та затвердили рішення «Про хід виконання Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016-2020 роки за дев'ять місяців 2017 року.
За результатами голосування: внесено зміни до Міської програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016-2020 роки; заслухано інформацію про хід виконання Міських програм; затверджено Міські програми на наступні роки; продовжено договори оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка та затверджено інші рішення, що стосуються майна комунальної власності. Розглянуто питання регулювання земельних відносин тощо.

Депутати затвердили План роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2018 рік. Міська рада достроково припинила повноваження депутата міської ради Цатуряна Петроса Сергійовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Знам’янської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка у зв’язку із особистою заявою про складання ним депутатських повноважень у зв’язку з сімейними обставинами.

У різному, секретар міської ради Н.Клименко проінформувала депутатів про  законопроекти, що підтримуються Асоціацією міст України,  а також про розгляд звернення депутатів Знам’янської міської ради Кіровоградської області від 20.10.2017 року №1158 щодо пропозицій до проектів законів України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» ( реєстр. №7000 від15.009.2017) та «Про внесення змін до до Бюджетного кодексу України ( реєстр. №7116 від 15.09.2017).

Начальник відділу забезпечення діяльності Н.Брунцвік звернулася до депутатів про  надання допомоги з виявлення людей, які не мають можливості забезпечити у своєму житлі нормальний температурний режим, та передачу  інформації до міськвиконкому у випадку виявлення вказаних категорій людей.

У роботі сесії міської ради взяли участь:  заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, начальник Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області І.Прохніцький, голова та секретар Громадської ради при виконавчому комітету Знам’янської міської ради М.Сурдул та Н.Іванова, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Л.Полєжай, Знам’янський міський голова 2006-2010 р.р. Крюков В.В., керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 7 депутатів міської ради. З причинами відсутності депутатів, результатами поіменного голосування за проект рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
   

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської ради   
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 644 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты