Субота, 20.04.2024, 10:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 22 » Відбулося пленарне засідання чергової сорок восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
15:20
Відбулося пленарне засідання чергової сорок восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося пленарне засідання чергової сорок восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

У цей день пролунали слова привітання з днем народження для депутата міської ради Юрія Майбороди та секретаря міської ради Наталії Клименко.

Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». Відповідно до п.1 ст.14 Регламенту Знам’янської міської ради  було обрано  лічильну комісію у кількості  2 осіб для засвідчення результатів голосування здійснених електронною системою.

Міська рада підтримала всі депутатські запити, що були внесені на розгляд ради депутатами Ю.Майбородою, О.Антоненком, А.Морозом, А.Тесленком, О.Бойчук; взяла до відома інформації про хід виконання Міських програм, затвердила рішення щодо оренди майна комунальної власності, регулювання земельних відносин тощо. 

За процедурними рішеннями, депутати надали слово учасникам бойових дій О.Генкуленку, Ю.Руденку, а також помічнику-консультанту депутата міської ради Н.Данасієнко С.Пашку, які висловили свої думки щодо окремих питань порядку денного.

У різному, секретар міської ради Н.Клименко проінформувала депутатів про  запланований на січень поточного року День депутата. 
Начальник відділу забезпечення діяльності Н.Брунцвік звернулася до голів комісій та депутатів міської ради щодо проведення, відповідно до рішення міської ради від 15.12.17 №1232, звітів депутатських комісій міської ради та депутатів Знам’янської міської ради у 2018 році, зазначивши терміни звітування та подання відповідних інформацій для оприлюднення на сайті міської ради.

Головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходько повідомив депутатів про необхідність подання ними до 31.03.2018 року електронних декларацій за 2017 рік, наголосив на необхідності перевірки дії електронних ключів.

У роботі сесії міської ради взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, секретар Громадської ради при виконавчому комітету Знам’янської міської ради Н.Іванова, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 3 депутата міської ради. З причинами відсутності депутатів, результатами поіменного голосування за проект рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської ради   
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 848 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты