Середа, 01.05.2024, 03:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 22 » Відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
13:38
Відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
 
12         22 червня 2012 року відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. На розгляд сесії було винесено 22 питання, що стосувалися життєдіяльності міста. Серед інших, на порядку денному було питання про внесення змін до міського бюджету на 2012 рік. Олена Миколаївна Лепетко, заступник начальника фінансового управління проінформувала депутатів про збільшення доходів та видатків за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток міста та субвенції з Державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності.
З метою впорядкування та обліку об’єктів торгівлі та сфери послуг на території міста Знам’янка міська рада затвердила Положення про порядок провадження торгівлі та надання послуг на території міста.
Затверджено ряд рішень з комунальних питань: «Про передачу на баланс транспортних засобів КП «ЗЖЕК №1» до ЗВК ОКВП «Дніпро-Кіровоград»; «Про затвердження переліку основних засобів Знам’янського комунального підприємства теплових мереж»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.1р. №208 «Про продовження терміну дії Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янка на 2007-010 роки» на період до 2012 року».
 
12          На виконання доручення Президента України стосовно вжиття заходів щодо вдосконалення роботи соціальних служб, відповідно розпорядження Кабінету Міністрів України про затвердження плану заходів з виконання соціальної політики на 2012 рік, а також листа Міністерства соціальної політики про покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення містка рада прийняла рішення «Про внесення змін до Положення про міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».
На сесії затверджено ряд земельних питань: про затвердження проектів землеустрою, про врегулювання земельних відносин, про уточнення площ та приватизацію земельних ділянок.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 728 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты