Середа, 08.05.2024, 19:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 23 » Відбулося пленарне засідання двадцять восьмої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
13:44
Відбулося пленарне засідання двадцять восьмої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання
 
12         23 серпня 2012 року , яке провів міський голова Крижановський Ігор Борисович.  
На розгляд сесії було винесено 24 проекти рішень. Затверджено – 23. 1 – не прийнято, а саме: "Про ситуацію, що склалася у зв'язку з підписанням Президентом України Януковичем В.Ф. Закону України "Про засади державної мовної політики", яким мали ухвалити "Звернення Знам'янської міської ради до жителів міста Знам'янка з приводу підписання антиукраїнського мовного закону".
Знам'янський міжрайонний прокурор Зажурило Андрій Валерійович надав інформацію про стан законності на території м.Знам'янка, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності міжрайонної прокуратури. Зокрема, про те, що протягом 6 місяців 2012 року завдяки вжитим заходам вжалося стримати ріст злочинності та досягти деякого її зменшення.
 
12          Начальник фінансового управління Іваськів Тетяна Анатоліївна проінформувала депутатів про збільшення доходів спеціального фонду і перерозподіл видатків загального та спеціального фондів міського бюджету. Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2011р. №456 «Про міський бюджет на 2012 рік».
Міська рада прийняла рішення про надання згоди Знам'янській ОДПІ на самостійну реалізацію об'єктів виробничої бази "Зелене господарство", а саме: оранжерею, теплицю в рахунок погашення податкового боргу по Знам'янському комунальному підприємству "Шляховик".
Затверджено ряд комунальних питань: "Про надання дозволу на безоплатну передачу проектно-кошторисної документації по об'єкту "Реконструкція системи транспортування стічних вод на каналізаційні очисні споруди в м. Знам'янка Кіровоградської області", "Про передачу у господарське відання автомобіля спеціалізованого сміттєвоза зі з’ємним відвалом для прибирання снігу "ВЛІВ МЕДІУМ 18-15,5 KZ 43253".
 
12          Міська рада затвердила список присяжних Знам’янського міськрайонного суду по місту Знам’янка відповідно до подання Територіального управління державної судової адміністрації України в Кіровоградській області.
На сесії затверджено ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, про приватизацію земельних ділянок, про уточнення площ земельних ділянок та видачу державних актів, про внесення змін до переліку земельних ділянок, набуття права оренди та продаж яких здійснюватиметься на аукціонах у 2012 році, про продовження термінів оренди земельних ділянок, про затвердження проектів землеустрою, про надання згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про затвердження результатів земельних торгів (аукціону) та передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 524,78 кв. м.
З метою стимулювання роботи голів та секретарів будинкових комітетів затверджено рішення "Про внесення змін до Положення про органи самоорганізації населення".
Міською радою прийнято рішення "Про реалізацію положень Закону України "Про основи державної мовної політики" в місті Знам'янка", яким надано російській мові статус регіональної в місті Знам'янка.
 
12          Депутати міської ради одноголосно підтримали рішення "Про звернення депутатського корпусу Знам'янської міської ради шостого скликання до Президента України В.Януковича, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України" щодо сприяння наданню у 2012 році бюджету м.Знам’янка дотації з державного бюджету в сумі 10 500 тис. грн. та при формуванні показників місцевих бюджетів на наступний 2013 рік розглянути можливість вирішення ряду питань, зокрема, надання бюджету м.Знам’янка додаткової дотації з державного бюджету відповідно до статті 103 Бюджетного кодексу України на компенсацію втрат доходів, які виникли із-за встановлення зменшеної ставки земельного податку для підприємств залізниці.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1092 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты