П`ятниця, 29.03.2024, 02:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 23 » Відбулося пленарне засідання п’ятдесятої сесії міської ради
11:16
Відбулося пленарне засідання п’ятдесятої сесії міської ради
Під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося пленарне засідання п’ятдесятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

У цей день пролунали слова привітання з днем народження для депутатів міської ради Віктора Озеряного, Нелі Данасієнко, Сергія Постики,Світлани Бойко. Міський голова зачитав Постанову Знам’янської міської ТВК про визнання наступним за черговістю обраним депутатом від Знам’янської міської організації Радикальної партії Ляшка Сергія Пашка.

Голосування за проекти рішень відбувалося за допомогою автоматизованої системи електронного голосування «ГОЛОС». Відповідно до п.1 ст.14 Регламенту Знам’янської міської ради  було обрано  лічильну комісію у кількості  2 осіб для засвідчення результатів голосування здійснених електронною системою.

Міська рада підтримала всі депутатські запити, що були внесені на розгляд ради депутатами М.Терновим, О.Антоненком, Н.Тишкевич, А.Тесленком,І.Микуляк,С.Філіповою,С.Каратєєвим,К.Пастухом, , Н.Тесленко; затвердила рішення щодо припинення в результаті реорганізації Знам’янської центральної районної лікарні шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» ,рішеня про хід виконання міських програм, про реформування Знам’янської редакції міської газети «Знам’янські вісті»,проекти щодо регулювання земельних відносин тощо. Також було створено тимчасову контрольну комісію для оцінки господарської діяльності Знам’янської КДЮСШ.

У роботі сесії міської ради взяли участь: заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету,  представники засобів масової інформації, мешканці міста.

На сесії міської ради були відсутні 4 депутата міської ради. З причинами відсутності депутатів, результатами поіменного голосування за проект рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 696 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты